Website development

Een website vormt het fundament van elke digitale strategie. Het is tenslotte de plaats op het web waar u uw prospecten en klanten wilt ontvangen en waar u uw online image mee uitstraalt. Was het vroeger nog mogelijk om website development over te laten aan een hobbyist dan is het vandaag de dag verstandiger om beroep te doen op een ervaren professional. Ook hier zijn de richtlijnen de laatste jaren alsmaar geprofessionaliseerd. 

Maar een website moet toch helemaal niet zo veel kosten? 

Dat is maar hoe u het bekijkt. 

Het klopt dat u op eigen houtje via tal van gratis online tools en wat geduld zelf een website kunt bouwen. Maar daarmee stopt het niet, integendeel. Als u op het web goed voor de dag wilt komen en uw concurrenten wilt overtroeven, laat u dit beter over aan een team van websitebouwers én online marketeers die van a tot z rekening houden met snel veranderende trends en deze elementen meenemen in de bouw van uw webstek.  

Een goede website is namelijk veel meer dan enkel en alleen een mooi logo en wat afgelikte foto’s. Tegenwoordig beantwoordt een goede website aan een hele rist vereisten. Dit gaat van snelle laadtijden op mobiele toestellen, gebruiksgemak en gebruikservaring tot wervende content die door zoekrobots makkelijk begrepen en geïndexeerd kan worden.  

Ga interactie aan met uw doelpubliek 

De tijden dat websites door bezoekers enkel bekeken werden ligt ondertussen ook al ver achter ons. Het is vandaag de dag het instrument bij uitstek om interactie aan te gaan met uw klanten. Denk hierbij aan boekingsmodules en chatboxes tot hele e-commerce oplossingen. Al deze technologieën harmonieus op elkaar afstemmen en dit visueel aantrekkelijk presenteren vereist planning in combinatie met een feilloze uitvoering. 

De developers van Dexville begrijpen de finesses van dit vak als geen ander. Contacteer ons gerust en maak kennis met onze jarenlange expertise. 

Uitbreidingstraat 82
2600 Berchem
België

info@dexville.be

+32 3 808 16 38

Square Marie Curie 50
1070 Anderlecht
België

info@dexville.be

+32 2 808 77 15

Herikerbergweg 88,
1101 CM Amsterdam
Nederland

info@dexville.be

+31 20 241 8606