Video

Video was ‘the next big thing’, video is ‘the big thing’ en video zal ‘big’ blijven.

INTRO

De kracht van bewegend beeld om je merk te versterken

Een medium in beweging

Video is een krachtig medium dat het vermogen heeft om emoties op te roepen, verhalen te vertellen en een diepgaande connectie met je publiek te creëren. Of je nu een campagnevideo, reclamespot, social mediavideo, of bedrijfsvideo gebruikt, bewegend beeld heeft de kracht om jouw boodschap tot leven te brengen en een blijvende indruk na te laten.

Niet meer weg te denken uit jouw marketingmix

Maar video is meer dan een krachtig medium. Het is niet meer weg te denken uit de maatschappij en dus ook niet uit jouw marketingmix. Met digitale kanalen zoals YouTube of TikTok, die enkel focussen op video, is het creëren van videocontent dus een must.

Wacht niet langer!
Klik hier.
De koffie wordt al koud…
Klik hier.
Onze expert wacht jou op.
Klik hier.

ÉÉN VERHAAL, MEERDERE MANIEREN

Campagnevideo’s zijn de kern van digitale marketingcampagnes. Ze vertellen jouw uniek verhaal, tonen je producten of diensten en trekken de aandacht van je doelgroep. Onze videoproductie-experten werken samen met jou om een verhaal te creëren dat jouw merk-DNA weerspiegelt en je doelen bereikt.

Reclamespots liggen aan de bron van video in reclame. Het zijn de creatieve video’s zoals iedereen ze kent van op TV. Maar tegenwoordig kan je ze voor veel meer gebruiken, zoals op je eigen social media, digitale TV, bij in-game advertising of als YouTube advertenties. Een reclamespot vertelt jouw verhaal, toont je producten of diensten en trekt de aandacht van je doelgroep. Ons creatief team combineert jouw uniek verhaal met visuele flair en doelgerichtheid om succesvolle reclamespots te produceren.

Video’s zijn een essentieel onderdeel van elke sterke sociale mediastrategie. Ze trekken de aandacht. Goede video’s capteren ook die aandacht. Wij helpen je om je merk te laten opvallen in de overvolle wereld van sociale media. Én daar stopt het niet, door je video in te zetten als paid advertising zorgen we bovendien voor extra visibiliteit, clicks en verkopen voor jouw bedrijf!

Jouw bedrijf in al zijn facetten laten zien aan de wereld? Dat kan met een professionele bedrijfsvideo. Het is een gelegenheid om je bedrijfscultuur te tonen, je team voor te stellen en je producten of diensten in de schijnwerpers te zetten. Een groot productieterrein of een fabriek op jouw site? Wij nemen alvast onze drone mee om ook vanuit de lucht enkele beelden te kunnen maken.

Een medewerker of klant aan het woord laten? Je kennis via een YouTube kanaal delen? Of een podcast maken die je ook visueel kan bekijken? Bij DexVille helpen we je bepalen wat de beste aanpak is voor jouw bedrijf. We schrijven een script, voorzien de copy en professionele geluidsmannen om kwalitatieve audio in de video te kunnen verwerken.

Bij DexVille gaan we verder dan alleen het produceren van video’s. We bieden ook oplossingen voor elk aspect van videoproductie, van conceptontwikkeling en script writing tot cinematografie en postproductie. Ons doel is om video’s te maken die niet alleen visueel indrukwekkend zijn, maar bovendien ook goede resultaten opleveren.

HOE

Van idee tot scherm

Het concept

Het begint allemaal met een idee. Ons creatieven staan te popelen om met jouw merk aan de slag te gaan. We brainstormen over de beste manier om jouw bedrijf in video te verwerken en komen met een heuse strategie bij je terug. Niet enkel de video krijgt hier een hoofdrol, ook de kanalen waarop we de video willen gebruiken zijn enorm belangrijk.

Script writing

Eenmaal de rode draad van de video of campagne bepaald is gaan we aan de slag met het script. Hierin schrijven we alles uit wat aan bod moet komen in de video. Welke shots moeten opgenomen worden, welke teksten ingesproken, … We laten de boodschap die jij wilt brengen duidelijk naar voor komen.

Videoproductie

Samen met onze professionele partners brengen we je verhaal tot leven. Met de camera in de aanslag komen we langs in jouw bedrijf, gaan we op shooting op locatie of filmen we gewoon in de studio. We zorgen voor alle aspecten van de productie: casting, locatie scouting, props en meer.

Postproductie

Eenmaal de opnamedag voorbij worden alle beelden gemonteerd en bewerkt. We sturen bij waar nodig en voegen de juiste geluiden en muziek toe. De video wordt helemaal op maat van jouw feedback afgewerkt.

Ontmoet onze creatieven

lets connect

START VANDAAG NOG MET VIDEO

Geef je merk een video en maak indruk met krachtige videoboodschappen!

Meer weten over video? Ontdek deze topics: