Social advertising

SEE, BE SEEN én GET SEEN! Ontdek de kracht van social media met paid advertising: zet klikken om in klanten met onze social media aanpak.

INTRO

Adverteren op social media: vergroot je online impact en bereik

Meer dan likes en shares

In de snel evoluerende digitale wereld is de aanwezigheid op sociale media een must. Maar aanwezig zijn is niet genoeg. Je moet opvallen, boeien en conversies genereren. Dat is waar social advertising in het spel komt. Met social advertising kun je jouw merk, producten of diensten op een gerichte manier onder de aandacht brengen bij de doelgroep die je zelf kiest. Hier gaat het verder dan alleen maar likes en shares. Social advertising gaat om het realiseren van meetbare resultaten en het maximaliseren van je online aanwezigheid.

Onmisbaar in het digitale tijdperk

Social media is een digitale plek waar mensen samenkomen, communiceren en (aankoop)beslissingen nemen. Er is dan ook geen discussie mogelijk, als bedrijf of merk moet je online aanwezig zijn om zo de aandacht van je potentiële klanten te trekken. De experten van DexVille begeleiden je in het kiezen van de juiste kanalen, de juiste content en het maken van visuals die van het scherm spatten!

Wacht niet langer!
Klik hier.
De koffie wordt al koud…
Klik hier.
Onze expert wacht jou op.
Klik hier.

De juiste social media kanalen

Facebook, ’s werelds grootste sociale netwerk, biedt ongekende mogelijkheden voor adverteerders. Bereik miljoenen potentiële klanten op basis van demografische gegevens, interesses en gedrag. Het platform biedt alles, van berichtpromoties tot gedetailleerde advertentiecampagnes.

Het jongere broertje van Meta, maar minstens even succesvol. Instagram is niet alleen een platform voor visuele inspiratie, maar ook een krachtig advertentieplatform. Met zijn visual first approach is Instagram ideaal voor het promoten van visuele merken, producten en diensten. Met Instagram Ads kun je je verhaal vertellen via afbeeldingen en video’s, dit niet alleen als een ‘in-feed’ advertentie, maar ook in tal van andere formaten. Met Instagram Reels, Instagram Stories of carrousels wordt adverteren op Instagram een gegarandeerd succes.

Voor vele bedrijven en merken hét booming, ongekende social media platform. Sinds 2022 is TikTok de plek bij uitstek voor creatieve expressie en entertainment. Het groeit snel en biedt unieke advertentiemogelijkheden, met een grote focus op video. Met TikTok Ads kun je deel uitmaken van trends, challenges en virale content om je merk onder de aandacht te brengen bij een jong en betrokken publiek. Het is de perfecte plek om de creativiteit van je merk te laten zien.

Al eens gedacht aan Pinterest? Waarschijnlijk niet… Maar toch blijkt adverteren op interest voor veel bedrijven een succesformule. Pinterest is een visueel zoekplatform waar mensen inspiratie opdoen voor hun projecten en interesses. Met Pinterest Ads kun je je producten onder de aandacht brengen van mensen die actief op zoek zijn naar inspiratie. Het is de ideale plek voor merken in de lifestyle, mode, huisdecoratie en meer.

LinkedIn is hét professionele netwerkplatform. Het leent zich perfect voor B2B-marketing en het bereiken van zakelijke professionals. Met LinkedIn Ads kun je advertenties maken die zijn gericht op specifieke industrieën, bedrijfsgroottes en functietitels. Het is de beste keuze voor het opbouwen van zakelijke relaties en het genereren van leads voor jouw B2B bedrijf.

Al eens gedacht aan een combinatie van social media advertising met In-Game Advertising, YouTube of Programmatic Advertising? Bij DexVille helpen we je bij het vinden van de juiste marketingmix voor jouw bedrijf. Wij helpen je bij de strategie, het plannen, maken en optimaliseren van al je digitale advertenties. Bovendien volgen we bij DexVille steeds de nieuwste digitale trends op de voet, om zo jou als klant de beste oplossingen te bieden.

HOE

Jouw social media wordt trending!

Kick-off

Met social mediakanalen die als champignons uit de grond schieten snappen we dat het niet altijd eenvoudig is om voor jouw bedrijf de juiste keuzes te maken. Onze strategie bestaat er steeds in om voor jou de beste kanalen te selecteren, dit om voor jou een zo kostenefficiënt mogelijke campagne op te zetten.

Een pakkende tekst

De eerste stap van elke succesvolle social media-advertentie. Welke boodschap wil je brengen, in welke taal en met welke stijl? Onze copywriters weten de aandacht te trekken van jouw (potentiële) klanten!

Een beeld zegt meer dan…

De makkelijkste manier om aandacht te trekken met jouw advertenties? Opvallende visuals of video’s. Ons team van designers gaat graag voor jou aan de slag. We kijken naar jouw bestaande identiteit en geven een leuke, persoonlijke twist aan je visuals.

Live, en testen maar!

Of je nu de kracht van Facebook wilt benutten, op Instagram wilt schitteren, TikTok wilt veroveren, LinkedIn wilt domineren, Pinterest wilt inspireren of YouTube wilt betoveren DexVille staat voor je klaar. Wij stoppen niet na het live zetten van jouw campagnes. Je campaign managers volgend de performance van jouw campagnes nauw op. Als digital native agency zit het in ons bloed om A/B testing te doen. Zo garanderen we de meest optimale campagnestrategie.

Ontmoet onze social media experten

lets connect

Boost jouw social presence!

Wil je dat jouw merk opvalt in de drukke wereld van social media? Deel relevantie content, vergroot je bereik en bouw een betrokken community op.

Meer weten over social media advertising? Ontdek deze topics: