MARKETING STRATEGIE

Jouw doelen als merk of bedrijf bereiken? Dat start bij een doordachte marketingstrategie: analyse, planning & implementatie

INTRO

Waarom heeft jouw bedrijf of merk een sterke marketingstrategie nodig?

Een duidelijke richting

Wat zijn jouw toekomstplannen voor je bedrijf? Welke richting wil je uit? Welke doelen wil je bereiken, op korte én lange termijn? Met een effectieve strategie geef je je bedrijf de juiste richting. Aan de hand van een workshop helpen we bij DexVille met het bepalen van je doelstellingen, doelgroepen en concurrenten. Enkel zo komen we tot de meest efficiënte marketingoplossing: de juiste kanalen, boodschappen en doelen.

De start van jouw succes

Bij DexVille geloven we steevast in onze strategische approach. Met een goede marketingstrategie zorg je er namelijk voor dat je beoogde resultaat behaalt. Of het nu gaat over het vergroten van je klantenbestand, het verhogen van je omzet of werken aan je merkbekendheid. We helpen je bij het ontwikkelen van deze strategie van A tot Z, van workshop tot uitvoering van de bekomen analyses en to-do’s.

Wacht niet langer!
Klik hier.
De koffie wordt al koud…
Klik hier.
Onze expert wacht jou op.
Klik hier.

EEN STERKE MARKETINGSTRATEGIE

Een juiste strategie bepalen start bij het stellen van de juiste vragen. Zo leren wij als agency jouw bedrijf kennen, maar leren jullie jezelf ook vaak beter kennen. We gaan in op verschillende aspecten, van de huidige approach en pain points, tot concurrenten en doelstellingen op korte en lange termijn. We bundelen alle informatie en gaan intern aan de slag om voor jou de juiste, concrete marketingapproach op te stellen.

In elke markt, branche en sector zijn er vaak tal van concurrenten. We nemen een kijkje bij de buren en analyseren hun strategie. Wat doen zij wel goed, en wat net niet? Hoe kunnen we jouw merk onderscheiden van die concurrentie en jouw bedrijf top-of-mind maken bij de juiste doelgroep. Naast de concurrenten kijken we ook naar de kansen, mogelijkheden en gevaren. We stellen een op maat gemaakte SWOT-analyse op. Al onze bevindingen komen we bij jou presenteren in een duidelijk document waar je in de toekomst steeds naar kan teruggrijpen.

Bij DexVille geloven we steevast in een goede combinatie van creativiteit en performance. We creëren geen over-the-top creatieve campagnes die geen resultaten teweegbrengen. We gaan voor een strategie op jouw maat. Wil jij meer merkbekendheid, dan stellen we een brandingcampagne, binnen jouw budget. Wil je meer leads, dan kijken we naar de beste kanalen om dit doel te bereiken. Wij starten steeds vanaf een wit blad, enkel zo kunnen we de beste resultaten garanderen.

Een strategie is één ding, de uitvoering ervan een ander. Bij DexVille stoppen we niet bij een high-end strategie, we voegen woorden bij daden en werken een goede marketingmix voor jouw merk uit. Onze experten implementeren de bepaalde strategie, creëren de juiste visuals, ad copy en zorgen ervoor dat jouw boodschap bij de juiste doelgroep terecht komt. Daarvoor geloven wij in de combinatie van de juist geselecteerde marketingkanalen, online, offline en alles wat daar tussenin zit.

Investeren in een goede strategie is de basis om te werken aan een succesvolle marketing. Bij DexVille zijn we geregistreerde partner voor KMO Portefeuille waardoor jij als klant een deel van je geïnvesteerde bedrag in strategie kan recupereren.

Heb je reeds een uitgebreide strategie ontworpen voor jouw merk, ken je reeds al jouw doelen? Dan kunnen we bij DexVille ook de uitvoerende partner zijn die jij zoekt. Onze marketing experten kennen als geen ander hun weg in verschillende Social Media kanalen om jouw campagnes te laten boosten, creëren een website die jouw doelgroep pakt of creëren een creatief concept waardoor jouw merk heel veel visibiliteit krijgt. Ontdek alle mogelijkheden!

HOE

Een gedegen aanpak, een gegarandeerd resultaat

Strategische workshop

We beginnen onze aanpak met een diepgaande strategische workshop. Dit is het moment waarop we inzicht krijgen in je bedrijf, doelstellingen en doelgroep. Samen met jou definiëren we de koers voor je marketingstrategie. Deze workshop is een cruciale stap om ervoor te zorgen dat we je unieke behoeften begrijpen en op één lijn zitten om zo de beste aanpak voor te kunnen stellen.

Strategisch rapport

Een gedegen marketingstrategie vereist een gedetailleerd plan. We stellen een strategisch rapport op dat dient als blauwdruk voor je marketingactiviteiten. Hierin vind je de voorgestelde strategie, de te volgen stappen en de KPI’s om succes te meten. Dit rapport fungeert als jouw kompas voor de hele reis.

Implementatie & uitvoering

Met het strategisch rapport in de hand gaan we over tot actie. Ons team van experts zet de strategie om in concrete marketingactiviteiten. Of het nu gaat om het creëren van boeiende inhoud, het lanceren van advertentiecampagnes of het optimaliseren van je website, we zorgen ervoor dat alles vlot verloopt.

Monitoring & optimalisatie

Marketing is een continu proces. We monitoren voortdurend de prestaties van je marketingcampagnes. Als we kansen voor verbetering zien, passen we de strategie aan. Door te blijven optimaliseren zorgen we ervoor dat je de beste resultaten behaalt en dat je marketinginspanningen effectief blijven.

Ontmoet onze strategische experten

lets connect

TRANSFORMEER JOUW BEDRIJF

We willen je bedrijf leren kennen, je doelstellingen begrijpen en samen een marketingstrategie ontwikkelen die resultaten oplevert.

Meer weten over marketing strategie? Ontdek deze topics: