KMO-Portefeuille

Sinds de oprichting van DexVille in 2019, doen steeds meer klanten beroep op onze diensten voor het leveren van strategisch advies. De strijd om de aandacht van consumenten is immers bikkelhard en verwachtingen van kopers blijven groeien. “Goed” is niet meer goed genoeg. Onze raad: streef naar een optimale gebruikerservaring. Denk na over je doelpubliek en onderzoek hoe je elk “touchpoint” personaliseert. Creëer een context die hyperrelevant is voor jouw klanten. REGISTRATIENUMMER: DV.A241882

kmo portefeuille geregistreerd dienstverlener

WAAROM SAMENWERKEN MET DEXVILLE, GEREGISTREERD DIENSTVERLENER VOOR KMO-PORTEFEUILLE?

We zien dat onze klanten (meestal KMO’s) een zodanige focus hebben op hun core business dat ze zelf niet toekomen aan het (her)definiëren van hun marketing strategie. Of dat ze er gewoon de expertise niet voor in huis hebben. DexVille is jouw partner die met kennis van zaken die een strategie uitdenkt, onderbouwt, en toelicht. Het feit dat we met de meeste van onze klanten reeds een jarenlange relatie hebben opgebouwd, maar toch buiten de onderneming zelf opereren, maakt van DexVille een gewaardeerde partner voor de ontwikkeling van hun strategische ontwikkeling. Wil je ontdekken wie zich concreet over je strategie gaat ontfermen? Ontmoet het team!

We merken dat KMO’s vaak geneigd zijn om – meestal onder financiële druk – beslissingen te nemen die direct effect hebben voor hun onderneming: een zichtbare stijging van het aantal conversies, meer bezoekers op hun website, … Ze verliezen hierdoor het langere termijnperspectief uit het oog: welke weg moeten we uitgaan om in een veranderende markt overeind te blijven?

WAT IS KMO-PORTEFEUILLE?

KMO-portefeuille is een maatregel waardoor je – als ondernemer – financiële steun krijgt voor de aankoop van diensten die de kwaliteit van je onderneming verbeteren. DexVille biedt gesubsidieerde diensten aan binnen het domein STRATEGISCH ADVIES, zoals bijvoorbeeld het opstellen van een communicatieplan voor je bedrijf.

Kleine ondernemingen genieten 30% steun, een middelgrote onderneming kan rekenen op 20% steun. Het maximale steunplafond per jaar is 7.500 euro.

KMO-portefeuille wil toegankelijk zijn voor zoveel mogelijk bedrijven. Daarom maken we het eenvoudig om je aan te melden en een subsidieverzoek in te dienen. Vraag hier je subsidie aan.

Wanneer je beroep doet op een geregistreerde dienstverlener voor KMO-portefeuille, haal je kwaliteit en ervaring in huis én recupereer je een aanzienlijk deel van de investering.

WAT MOET JE DOEN OM AANSPRAAK TE MAKEN OP FINANCIËLE ONDERSTEUNING BIJ JE STRATEGISCHE ONTWIKKELING?

  1. Je ondertekent een overeenkomst voor ADVIES bij DexVille.
  2. Via de website van VLAIO dien je je subsidieaanvraag in. Vergeet het DexVille registratienummer (DV.A241882) niet te vermelden. Uw recht op subsidiëring geldt maximaal 14 dagen na de formeel vastgelegde startdatum van uw strategieproject.
  3. Je stort je eigen bijdrage op KMO-portefeuille rekening van Sodexo (je krijgt het rekeningnummer per mail).
  4. Je subsidie wordt op KMO-portefeuille rekening gestort (door Agentschap Innoveren & Ondernemen).
  5. DexVille levert de adviesprestaties.
  6. DexVille factureert en je betaalt online via KMO-portefeuille.

EEN AANTAL ADVIESDOMEINEN WAAR DEXVILLE REEDS HAAR EXPERTISE AANTOONDE:

Customer Experience Design

Aan de hand van customer journey mapping, klantenonderzoek, touchpoint analyse en CX design gaan we samen met onze klanten op zoek naar de ultieme klantenbeleving doorheen de volledige sales funnel.

Persona Research

Persona’s zijn fictieve en algemene vertegenwoordigers van ideale klanten. Persona’s helpen KMO’s om hun klanten beter te leren kennen, in hun huid te kruipen en hun denken en handelen beter te begrijpen. Persona’s helpen bij de creatie van content, websites, product- en service-ontwikkeling, acquisitie, opvolging van verkoop, enz. Via persona-workshops gaan we samen met onze klanten op zoek naar de archetypes in hun sector.

Omni-Channel Strategy

Een digitale marketingstrategie bedenken vereist een divers team van experten: search, social, design, e-mail, web, enz. Het is belangrijk dat multidisciplinair wordt nagedacht. Enkel zo bereik je een omni-channelstrategie in de ware zin van het woord. Bij DexVille werken de collega’s niet in silo’s van hun eigen expertise, wel geïntegreerd, met de klant als centrale focus.

Daarnaast kunnen klanten ook bij ons terecht voor o.a. advies rond Competitor Research, Brand Positioning, Opstellen van Contentplannen, Advies rond Marketing Automation, etc.

Na oplevering van het strategische plan kan DexVille bijkomend voorzien in de uitvoering van de voorgestelde adviezen. Deze uitvoerende prestaties zijn echter niet subsidieerbaar.

Wacht niet langer!
Klik hier.
De koffie wordt al koud…
Klik hier.
Onze expert wacht jou op.
Klik hier.

Ontmoet onze EXPERTEN

Strategisch sterk

Een duidelijke toekomstvisie voor je bedrijf? Wij zetten deze om in een strategisch plan voor al jouw digitale communicatie.

Andere partnerships