CONTENT CREATIE

Verleiden, boeien én converteren. Hoe de juiste content de band met je (potentiële) klanten versterkt.

INTRO

Hoe bouwen we jouw digitale verhaal?

Content creatie met een doel: jouw verhaal vertellen

Bij DexVille is content creatie onze passie en expertise. We begrijpen dat elk stukje content een verhaal moet vertellen, een doel moet dienen en bovenal moet resoneren met jouw doelgroep. Ons team van creatieve geesten staat klaar om een breed scala aan content te creëren die aansluit bij jouw merk en jouw doelstellingen.

Inspirerend, of eerder converterend?

Content creatie is meer dan alleen mooie woorden en afbeeldingen. Het is een strategisch proces dat begint met het begrijpen van jouw doelgroep, doelen en waarden. Ons team combineert creativiteit met diepgaande inzichten om content te produceren die niet alleen boeit, maar ook resultaten oplevert. Van social mediaposts die je volgers inspireert, tot diepgaande blogartikelen om organische traffic naar je website te leiden.

Wacht niet langer!
Klik hier.
De koffie wordt al koud…
Klik hier.
Onze expert wacht jou op.
Klik hier.

CONTENT CREATIE BIJ DEXVILLE

Tegenwoordig is een minimum aanwezigheid op social media voor elk bedrijf en merk een vereiste. Social mediamanagement is een best tijdrovende job die bovendien best grondig gedaan wordt. Denk aan, meta, metste teksten, visuals, planning en meer. Bij DexVille kunnen we je helpen met het creëren van boeiende content voor platforms zoals Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, TikTok, Pinterest, etc. Van het plannen van posts, creatie van visuele templates voor je merk tot het volledig uitvoeren van copywriting, visueel ontwerp, planning en het actief beheren van je social media-accounts: we hebben alle expertise en tools in huis om je online aanwezigheid te versterken. Volledig uit handen geven of toch graag betrokken zijn? Jij geeft zelf aan welke manier van werken voor jou het beste past, wij zorgen voor de rest.

Je social mediakanalen niet enkel actief houden maar bovendien ook laten groeien? Dan is een goed doordachte contentkalender essentieel. We zorgen voor de planning, creatie en distributie van content over verschillende kanalen en doelgroepen. Onze kalenders omvatten niet alleen social media, maar ook blogposts, nieuwsbrieven en andere contentvormen. We werken aan je herkenbaarheid door een goede consistentie en maken een effectieve contentstrategie op. Alles op maat van jouw bedrijf.

Expertise delen = professionaliteit uitstralen = vertrouwen winnen.

Je website moet blijven vernieuwen om een goede vindbaarheid in Google en andere zoekmachines blijvend te kunnen garanderen. Een blog- of nieuwssectie met relevante artikelen over jouw bedrijf of service is daarvoor de perfecte oplossing. Ons team kan boeiende en informatieve blogposts creëren die jouw expertise en autoriteit in jouw sector benadrukken. Of het nu gaat om het delen van branche-inzichten, het informeren van je publiek of het aantrekken van nieuwe leads. Wij zorgen voor de juiste onderwerpen, goede manier van schrijven en voor de nodige SEO-optimalisaties.

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. Ook in digitale marketing geldt deze regel: een visuele aanwezigheid is van een niet te onderschatten waarde. Bij Dexville bieden we dan ook visuele contentcreatie aan: grafisch ontwerp, infographics, video’s, template creatie en meer. We zorgen ervoor dat je visuele content in lijn is met je merkidentiteit en doelstellingen, zodat het een blijvende indruk achterlaat bij je doelgroep.

Marketing automation en emailmarketing vormen een krachtige tandem voor effectieve content creatie. Met marketing automationtools maken we gepersonaliseerde e-mails en workflows op basis van het gedrag en de voorkeuren van jouw leads en klanten. Dit betekent dat we relevante content op het juiste moment aanbieden, wat de betrokkenheid verhoogt. Of het nu gaat om informatieve nieuwsbrieven, productaanbiedingen of educatieve inhoud, onze strategieën zorgen voor impact.

Een succesvolle digitale strategie is veel meer dan alleen content creatie. Het draait om het vinden van de juiste mix van verschillende kanalen en diensten om je digitale aanwezigheid te optimaliseren. Daarom bieden we bij DexVille veel meer: zoekmachineoptimalisatie (SEO), betaalde advertenties, websiteontwikkeling, e-mailmarketing en gegevensanalyse. Ons doel is om je te helpen je digitale doelstellingen te bereiken door effectieve en geïntegreerde oplossingen te bieden.

HOE

Analyse, creatie én optimalisatie.

Eerst even denken

Wie is jouw bedrijf, jouw merk? Wat zijn jouw waarden, wat doet je concurrentie, hoe kan je je onderscheiden en hoe kunnen we inspelen op de laatste trends? We zorgen ervoor dat onze content jouw doelgroep bereikt op de juiste kanalen.

Creatieve samenwerking

Creativiteit is bij ons een teaminspanning. We brengen onze beste geesten samen: copywriters, ontwerpers én marketeers, om inspirerende en effectieve content te creëren. Onze experten laten geen idee onbenut en zijn altijd op zoek naar nieuwe en boeiende manieren om je verhaal te vertellen én om te zetten in een leadmagneet.

Meetbaar succes

Onze aanpak is niet alleen creatief, maar ook grondig doordacht en resultaatgericht. Dat gaat bij DexVille verder dan simpelweg ‘mooie content maken’. We creëren content die jouw merk vooruithelpt en echte resultaten oplevert. De prestaties van onze content houden we nauwlettend in de gaten en passen onze strategie voortdurend aan om de gewenste doelen te bereiken. Door duidelijke rapportage en analyses bieden we inzichten en transparantie.

Ontmoet onze creatieven & strategisten

lets connect

SAMEN JOUW VERHAAL VERTELLEN

Laat ons samenwerken om boeiende content te creëren die je doelgroep aanspreekt, betrekt en aanzet tot actie.

Meer weten over content creatie? Ontdek deze topics: