Chocolate Square

Een website en webshop met beeldmateriaal waarvan chocoladefanaten gaan watertanden.

Chocolate Square werd opgericht door Meynendonckx, één van de grootste B2B chocoladeproducenten van België. Met Chocolate Square lanceren ze een B2C-merk dat originele pralines verkoopt, gemaakt door bekende chocolatiers. Ze worden verkocht in twee winkels én met wat hulp van DexVille nu ook online!

Op vraag van Meynendonckx creëerden we een website die past binnen de opvallende branding van Chocolate Square. Én goed nieuws; dankzij de ingebouwde webshop kan je de heerlijke pralines nu ook online bestellen.

DexVille Cases Chocolate Square Website 2

Finger-licking beeldmateriaal

Om de producten van Chocolate Square de aandacht te geven die ze verdienen, is kwalitatief beeldmateriaal essentieel. Deze werden gemaakt door een professionele fotograaf. De foto’s brengen de creativiteit en unieke manier van werken van Chocolate Square prachtig in beeld. De échte heroes van de website, dat zijn natuurlijk de pralines zelf en dat moest opvallen.

Het unieke karakter van Chocolate Square werd met veel precisie en geduld op een creatieve manier in beeld gebracht.

Een knallend design

Ook de paginastructuur en grafische vormgeving van de website leggen de focus op de zoete kunstwerkjes. Elke praline heeft een eigen dedicated pagina, waar je als bezoeker alle geheimen van de creatie kan ontdekken.

Vanaf nu ook thuis genieten

Het ontwikkelen van deze website en webshop verliep in twee stappen. De website zelf werd ontworpen en live gezet voor de feestelijke opening van de nieuwe winkels. Dankzij de bijhorende webshop zal je in de toekomst ook bestellingen kunnen plaatsen; per praline, per pakket of per thema.

Het resultaat

Met een nieuwe website om je vingers bij af te likken en een webshop waar je je favoriete pralines kan bestellen, is Chocolate square klaar om alle chocoladeliefhebbers te betoveren met hun unieke smaken.