AUDITING & CONSULTANCY

Jouw marketing optimaliseren? Start met het analyseren van je huidige approach.

INTRO

De gids naar optimalisatie van jouw campagnes

Een doorgronde analyse

Nood aan een frisse boost van je marketing, maar niet zeker waar te starten? Een doorgronde audit kan een goede eerste stap zijn voor het bepalen van je toekomstige initiatieven. We beginnen met een grondige analyse van je huidige strategie en digitale aanwezigheid. We duiken in al jouw huidige communiciatiekanalen: je website, social media platformen, advertenties en meer. Deze gedetailleerde audits vormen de basis voor al onze adviezen.

En wat nu?

Geen twee bedrijven zijn hetzelfde, dus waarom zouden de adviezen dat wel zijn? Na de audit, komt de consultancy. Onze consultants werken samen met jou om een op maat gemaakte strategie te ontwikkelen die specifiek is afgestemd op de unieke behoeften van jouw bedrijf. We geloven in het aanreiken van praktische marketingoplossingen die resultaten opleveren.

Wacht niet langer!
Klik hier.
De koffie wordt al koud…
Klik hier.
Onze expert wacht jou op.
Klik hier.

ADVIES, VOLLEDIG OP MAAT

Een grondige marketingaudit is van vitaal belang voor het succes van je bedrijf. Bij DexVille begrijpen we dat je niet kunt verbeteren wat je niet weet of meet. Onze strategen duiken in jouw huidige marketing approach om te begrijpen hoe effectief je huidige aanpak is. Met deze inzichten kunnen we aan de slag om een nieuwe koers te bepalen, met maximale resultaten als gevolg.

Online aanwezigheid is een must, dat is zeker. Maar het volstaat niet langer om gewoon aanwezig te zijn. De manier waarop je aanwezig bent is van minstens even groot belang. Op welke kanalen en met welke boodschappen bijvoorbeeld.DexVille helpt je om je digitale voetafdruk te vergroten en te optimaliseren. We zorgen ervoor dat je merk online opvalt en klanten aantrekt. Of het nu gaat om een krachtige website, boeiende sociale media of effectieve e-mailmarketing, we begeleiden je om jouw merk een goede online aanwezigheid te geven.

Meten is weten, en af en toe eens afkijken bij de buren leert ons veel, héél veel! Daarom analyseren we bij onze audits steeds ook de marketinginspanningen van jouw concurrenten. We gaan zelf op zoek naar belangrijke concurrenten en vullen deze aan met namen die jij ons aanreikt. We vergelijken de resultaten en analyseren waar jouw concurrenten op inzetten. We komen met een gerichte strategie om je voet in de markt te zetten en je concurrentievoordeel te vergroten.

Jouw bedrijf is niets zonder de werknemers die zich elke dag inzetten om van jouw merk een succes te maken. Het vinden van deze werknemers is echter niet altijd gemakkelijk. Met een goede Employer Branding strategie zorgen we ervoor dat moeilijke vacatures ingevuld raken met de juiste profielen. We bekijken welke inspanningen jij als bedrijf reeds levert op mensen aan te trekken en welke opportuniteiten zich aanbieden om deze approach te versterken.

Jouw marketing omzetten tot een succes start met een plan. DexVille begeleidt je bij het ontwikkelen van een strategische roadmap die je helpt je doelen te bereiken. We maken een tijdlijn op met alle stappen die we zullen ondernemen, van maand tot maand of zelfs op lange termijn: binnen 1 jaar, 2 jaar of 5 jaar. Want bij DexVille beseffen we heel goed dat je niet alles met 1 klik op een knop kan aanpassen. Zo werken we mondjesmaat en consistent aan een sterker merk.

Privacy en gegevensbeveiliging zijn niet alleen ethische kwesties; ze zijn nu wettelijke vereisten. DexVille begrijpt dat GDPR en privacyvoorschriften complex kunnen zijn. We staan klaar om je te helpen begrijpen wat nodig is en om ervoor te zorgen dat je marketingactiviteiten volledig voldoen aan de wetgeving en de verwachtingen van je klanten. We analyseren graag jouw huidige inspanningen en komen met een battle plan om alles wettelijk in orde te krijgen.

Bij DexVille zijn we geregistreerd dienstverlener voor KMO-Portefeuille. Concreet wil dat zeggen dat je door een samenwerking met DexVille voor strategische aanbevelingen bij ons een terugbetaling kan krijgen. Zo kan je jouw bedrijf een strategische boost geven aan een interessante prijs.

Bij DexVille stoppen we niet bij het analyseren en adviseren. Nadat we een heldere strategie hebben geformuleerd, nemen we actie om je marketingdoelen te realiseren. Ons team van creatieve geesten, marketeers en technische experts staat klaar om je visie tot leven te brengen.

HOE

Gericht op jouw succes

Gericht op jouw behoeften

Bij DexVille geloven we niet in one-size-fits-all oplossingen, ook niet op consultancy vlak. We starten bij onze audit steeds met een diepgaand begrip van jouw bedrijf, doelstellingen en uitdagingen. We betrekken de concurrenten in de analyse en analyseren al jouw marketingkanalen. Enkel zo bekomen we een waardevolle audit.

Deskundig team van consultants

We werken samen naar jouw succes. We nemen de audit mee in ons verhaal en werken aan een strategie die jouw merk zal versterken. We brengen een schat aan kennis en ervaring in verschillende expertises, en we zijn vastbesloten om jouw doelstellingen te bereiken.

Praktische oplossingen en resultaten

Wij geloven niet in advies geven en weggaan. We werken nauw met je samen om ervoor te zorgen dat de voorgestelde oplossingen praktisch en uitvoerbaar zijn. We werken de strategie ook in de praktijk uit. Onze focus ligt op het behalen van meetbare resultaten die jouw bedrijf vooruithelpen.

Ontmoet onze strategen

lets connect

VERSTERK JE STRATEGIEËN.

Ontdek hoe we je kunnen helpen om je strategieën te versterken en je bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen.

Meer weten over auditing & consultancy? Ontdek deze topics: