ACC

DexVille is sinds enkele jaren lid van ACC in België. ACC is een gevestigde waarde in België voor alle communicatiebedrijven. Dankzij hen houden we de vinger aan de pols voor alles evoluties, regelgeving, … binnen de sector. Zo hebben wij toegang tot verschillende tools en experten teams die onmisbaar zijn voor het reilen en zeilen van een communicatiebureau.

acc

WAAROM?

De Vereniging van Communicatiebedrijven heeft de ambitie om de toegevoegde waarde van communicatiebureaus te benadrukken. Ze bieden een platform voor bureaus van alle disciplines om ervaringen en best practices te delen. Bovendien motiveren ze hun leden om samen te werken binnen Expert Centers om het beroep van marketingcommunicatie te upgraden, promoten en verdedigen ten opzichte werknemers, adverteerders, autoriteiten en pers & publiek. Lid zijn van de ACC is een professionele erkenning voor een communicatiebedrijf in België. Het ACC-lidmaatschap omvat ook de RvR/JEP-lidmaatschapsbijdrage.

Het doel van de ACC is om alle communicatiebureaus te verenigen en te versterken in hun individuele belangen en hun collectieve ambities.

MISSIE

De missie van het ACC is om de toegevoegde waarde van leden te verbeteren, promoten en verdedigen ten opzichte van werknemers, klanten, autoriteiten, pers en publiek.

Wacht niet langer!
Klik hier.
De koffie wordt al koud…
Klik hier.
Onze expert wacht jou op.
Klik hier.

Ontmoet onze EXPERTEN

HAAL EXPERTISE IN HUIS

Jouw marketing aanpakken? Dat doe je met een agency met jarenlange ervaring en tal van expertises in-house: DexVille!

Andere partnerships