Media buying

De juiste mix van kanalen voor een maximum bereik met jouw campagne.

INTRO

Tijd om op te vallen

Doorbreek de ruis

We leven in een attention economy, dat is zeker. Een niet onbelangrijke vraag is daarom: op welke kanalen kan je vandaag nog voldoende aandacht trekken, opvallen? DexVille stelt voor jou een juiste mix aan kanalen voor, van digitale TV tot Out of Home advertising, gecombineerd met de must-haves zoals Social media of Search advertising.

Een strategische benadering

Media Buying gaat verder dan simpelweg advertentieruimte kopen. Bij DexVille denken we strategisch na over het doel dat jij met je bedrijf wilt bereiken: merkbekendheid? Verkoop? Of de lancering van een nieuw product? Elk bedrijf is uniek, en dus ook elke mediamix die wij voor jou samenstellen.

Wacht niet langer!
Klik hier.
De koffie wordt al koud…
Klik hier.
Onze expert wacht jou op.
Klik hier.

Klaar voor het grote scherm?

Out of Home advertising is niet langer een klassiek medium om aandacht te trekken. Met de innovaties in de advertising wereld worden meer en meer advertentieruimtes omgevormd tot digitale schermen: van bushaltes tot drukbezochte plekken. Op die manier kan je jouw merk nog beter in de spotlight zetten, zeker met de juiste video’s, animaties en CTA’s om aandacht te trekken. Onze experten kiezen voor de optimale plaatsing én timing om jouw boodschap te tonen.

Breng jouw verhaal echt tot leven, op het grote scherm! Met advertenties in een bioscoop kies je voor een groot bereik, bij mensen die veel aandacht hebben voor jouw commercial. DexVille adviseert je bij bv. de keuze op lokaal te adverteren of om juist te gaan voor een nationale spreiding. Maak de cirkel rond: een klassieke tv-commercial kan perfect aangevuld worden met bv. displays in en rond de cinema.

Adverteren, zo 2010? Nee, integendeel! Ook adverteren op TV heeft een echte evolutie meegemaakt. Zo kan je naast de klassieke plaatsingen kiezen voor een digitaal pakket waarmee je op digitale tv-apps te zien bent zoals GoPlay en VTM Go. Een andere optie is het sponsoren een programma die aanleunt bij jouw sector, zo bereik je gegarandeerd een geïnteresseerde doelgroep, en dit aan de beste prijzen.

Jouw bedrijf memorabel én herkenbaar maken? Radio is het perfecte medium. Door veel herhaling zorgt het ervoor dat, samen met de juiste sound branding en radiospot, mensen spontaan jouw jingle kunnen meezingen. Adverteren op radio biedt tal van mogelijkheden: nationale zenders zoals Radio 1 of Studio Brussel, lokale zenders zoals oprRdio, adverteren op digitale streamingdiensten zoals Spotify en SoundCloud of reclame maken in een relevante podcast.

Adverteren in een lokaal boekje, de Zondag, of eerder een sectorspecifiek magazine? Bij DexVille gaan we op zoek naar de beste advertentieruimtes. We adviseren je bij het kiezen van de juiste edities, formaten en herhalingen. Bovendien ontwerpen we ook jouw advertentie volledig op maat.

Bij DexVille kiezen we vaak voor Media Buying in aanvulling van onze krachtige online campagnes. Versterk jouw Influencer marketing bijvoorbeeld met een commercial op digitale TV. Of kondig de opening van jouw nieuwe winkel aan op je website, social media kanalen én in de lokale krant.

HOE

Zo pakken we dat aan …

Buying

We stellen voor jou een interessant pakket aan media samen die passen bij jouw merk, jouw doel en jouw toekomstvisie. We nemen contact op met onze leveranciers en onderhandelen voor jou de meest interessante prijzen.

Creatie

Heb je nog geen materiaal om te gebruiken op de kanalen? Geen probleem, bij DexVille gaan onze creatieven aan de slag met jouw briefing. We creëren de meest opvallende advertenties, maken van jouw pakkend verhaal een sterke commercial en geven een stem aan jouw bedrijf met een radiospot. Van script, opnames en design tot het aanleveren van alle materialen bij de juiste leveranciers. We got you covered!

Plaatsing

Eenmaal geboekt verzamelen we al het nodige materiaal om deze volgens een opgemaakte planning aan te leveren. Klaar om jouw campagne te zien stralen in jouw dichtstbijzijnde Kinepolis, in de shoppingstraat of in het station?

Ontmoet onze media buying experten

lets connect

Maak van jouw merk het merk

Verander jouw zichtbaarheid en vergroot je impact. DexVille has got you covered!

Meer weten over branding? Ontdek deze topics: