DIGITAL STRATEGY

Digital strategy: van je merk een succes maken in met behulp van online marketing.

INTRO

Waarom een digitale strategie onmisbaar is.

Jouw merkdoelen bereiken met online kanalen

Online marketing is niet meer weg te denken in ieder marketingverhaal. Het is de manier om van elk bedrijf een succes te maken. Een sterke digital strategie is dan ook de sleutel tot het bereiken van jouw merkdoelen. Het stelt je in staat om je online aanwezigheid te vormen op een manier die consistent is met je bedrijfsmissie en waarden.

Optimalisatie voor online succes!

Online communiceren vraagt heel vaak een andere aanpak dan offline. Bij DexVille kennen we alle in’s en out’s van de digitale kanalen. Welke doelgroep bereik je via welk kanaal? Welke manier van communiceren kies je best per kanaal, video, tekst of foto? Een goede digitale strategie werkt als houvast in de snel evoluerende digitale marketingwereld. Het omvat alles, van zoekmachineoptimalisatie tot social mediabeheer, en zorgt ervoor dat je bedrijf online floreert.

Wacht niet langer!
Klik hier.
De koffie wordt al koud…
Klik hier.
Onze expert wacht jou op.
Klik hier.

KRACHTIG EN DOELGERICHT

Jouw boodschap, bij de juiste doelgroep? Daarvoor selecteren we bij DexVille de meest effectieve advertentieplatforms: Meta (Facebook & Instagram), TikTok, Pinterest, Digital Out of Home of Programmatic advertising? Voor elke communicatie zoeken wij de beste mix aan digitale kanalen. We creëren antrekkelijke advertenties en optimaliseren voortdurend campagnes om het beste rendement op je advertentie-uitgaven te garanderen. Onze tools tot succes? Zoekmachinemarketing, display-advertenties, sociale media-advertenties en meer.

Content is king, dat is al enkele jaren zo. Grondig tijd dus om hier ook gebruik van te maken! Content is de drijvende kracht achter een succesvolle digitale strategie. We ontwikkelen een contentstrategie die aansluit bij je merkidentiteit en de behoeften van je doelgroep. Creatie van boeiende blogposts, afbeeldingen, video’s en andere content die je merkverhaal vertelt. Bovendien helpen we je ook verder met contentplanning, creatie en distributie op jouw verschillende digitale kanalen.

Een geoptimaliseerde website is essentieel voor een effectieve digitale strategie, het is namelijk vaak het centrale punt van een converterende campagne. DexVille zorgt ervoor dat je website snel laadt, mobielvriendelijk is en voldoet aan de laatste SEO-richtlijnen. We voeren technische optimalisaties uit, verbeteren de gebruikservaring en zorgen ervoor dat je site hoog scoort in zoekmachines. Meer verkeer, betrokkenheid en conversies als gevolg.

Door het analyseren van data begrijpen we de prestaties van je digitale strategie. DexVille implementeert geavanceerde analytics-tools om te meten hoe je publiek interageert met je digitale inhoud en advertenties. We analyseren alle gegevens en resultaten om je strategie te optimaliseren. Door middel van rapportage en feedback helpen we ook jou de beste beslissingen te nemen.

De digitale wereld evolueert voortdurend, en DexVille staat aan de voorhoede van nieuwe digitale kanalen. We verkennen opkomende platforms en technologieën om ervoor te zorgen dat je voorop blijft. Of het nu gaat om opkomende sociale mediaplatforms, innovatieve advertentiemogelijkheden of nieuwe manieren om met je doelgroep te communiceren: wij integreren deze kanalen in je strategie om je concurrentievoordeel te behouden.

Om goed te kunnen bepalen welke digitale kanalen voor jouw merk of bedrijf nodig zijn is het belangrijk om een goed inzicht te hebben in jouw bedrijf, product of merk. Niet alleen voor ons als jouw marketingpartner, maar ook voor jou als klant. In een strategische workshop gaan we samen aan de slag om jouw positionering, doelgroep, waarden & normen te definiëren. En zo met een goede strategie te komen voor de toekomst.

Wanneer je kiest voor strategisch advies bij DexVille kan je via KMO Portefeuille een deel van jouw investering terugvorderen. Als geregistreerde partner bij KMO Portefeuille krijg je bij ons dus niet enkel een grondig rapport dat inzicht biedt in je bedrijf, de positionering, doelstellingen, concurrenten en approach.

Naast onze expertise in digitale marketing, helpen we je ook met webontwikkeling, branding, contentcreatie en nog veel meer. Door een brede waaier aan experten kunnen wij al jouw marketingbehoeften op één plek vervullen. Of je nu een nieuwe website nodig hebt, je merkidentiteit wilt versterken, opvallende content wilt creëren of nieuwe manieren wilt vinden om met je publiek te communiceren: DexVille staat voor je klaar om de resultaten te leveren die je nodig hebt om te groeien.

HOE

Digitale strategie, stap voor stap

Ontdekken en definiëren

We leren je bedrijf, je doelstellingen en je doelgroep door en door kennen. We doen een marktonderzoek, concurrentieanalyse en gaan op zoek naar meetbare KPI’s. We bepalen wat je wilt bereiken en definiëren een duidelijke strategie om daar te komen.

Ontwerpen en plannen

Met deze solide basis gaan we aan de slag met het ontwerpen van jouw digitale strategie. Dit omvat de keuze van de juiste kanalen, content creatie, advertentieplanning en meer. We stellen een gedetailleerd plan op, zodat je precies weet wat we gaan doen, waar en wanneer.

Implementeren en optimaliseren

Tijd om de strategie in actie om te zetten. We zetten alle campagnes klaar, optimaliseren je website, beheren het content-luik en het monitoren de resultaten doorlopend. Jouw digitale strategie is dus nooit ‘af’, maar evolueert continu.

Ontmoet onze digitale strategen

lets connect

GA DIGITAAL

Benieuwd welke digitale toekomst we kunnen maken voor jouw bedrijf? Neem contact op!

Meer weten over digitale strategie? Ontdek deze topics: