Kinsta

Kinsta is dé Managed WordPress hosting provider die ervoor zorgt dat de technische kant van jouw website, die wij bij DexVille voor jou bouwen, als een geoliede machine draait. En hier komt het goede nieuws: DexVille en Kinsta zijn nu preferred partners. Wij hebben vertrouwen in hen, en zij in ons.

PREMIUM WORDPRESS HOSTING

Of je nu een uitgebreid en complex project in gedachten hebt of een eenvoudige website wilt lanceren, Kinsta biedt uitgebreide ondersteuning voor jouw WordPress-websites. Daarom maken we gebruik van hun kracht voor al onze WordPress websites, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over technische storingen.

WAAROM KINSTA ONZE KEUZE IS?

Het antwoord is simpel: ze bieden de allerbeste dienstverlening. Kinsta begrijpt wat ‘service’ betekent. En dat is niet alleen voor ons geweldig, maar vooral voor jou.

  • Topklasse hosting
  • Altijd op de hoogte van de nieuwste technologieën
  • Websites die sneller laden dan hun schaduw
  • Ongeëvenaarde beveiliging
  • Een premium service-ervaring

Kinsta, onze preffered partner voor het snel en efficiënt lanceren en beheren van jouw website.

DE KERN VAN KINSTA

Kinsta heeft ’s werelds snelste netwerk en platform (Google Cloud) gekoppeld aan de meest ervaren WordPress-ontwikkelaars in de branche. Ze zijn ervan overtuigd dat ze de beste WordPress-hostingoplossing op de markt hebben gecreëerd – en wij zijn dat met hen eens.

Wacht niet langer!
Klik hier.
De koffie wordt al koud…
Klik hier.
Onze expert wacht jou op.
Klik hier.

Ontmoet onze EXPERTEN

Jouw website, onze expertise

Toe aan een nieuwe website voor jouw bedrijf? Neem contact op met DexVille om jouw online journey een boost te geven!

Andere partnerships