COPYWRITING

Op zoek naar de juiste woorden? Bij DexVille staan de copywriters nooit met hun mond vol tanden.

INTRO

Copywriting, fundamenteel voor jouw merk.

De kracht van woorden

Woorden kunnen je tot lachen of huilen aanzetten, ze laten je liefde én haat voelen, met woorden overtuig je, of net niet… Of het nu gaat om je website, een advertentie, blog of een social media post, met de juiste woorden kan je echt het verschil maken in een wereld vol van informatie.

Voorvoegsels, woordenboeken en meer

Denk bij copywriting niet enkel aan teksten zonder DT-fouten in. Bij DexVille gaan we voor het volledige plaatje! Wie wil je bereiken, welk doel heeft je boodschap? We zorgen voor uniformiteit en inspirerende zinnen, slogans en blogberichten. Jij hoeft je alvast geen zorgen meer te maken over ‘je’ of ‘u’, ‘t’ of ‘dt’ of welk synoniem van welk woord het beste jouw verhaal overbrengt, dat doen wij!

Wacht niet langer!
Klik hier.
De koffie wordt al koud…
Klik hier.
Onze expert wacht jou op.
Klik hier.

JOUW MERK ZIT VOL MET COPY

Optimaliseer je online aanwezigheid met onze SEO-copywriting. Onze experts begrijpen de kracht van zoekwoorden en content die zowel lezers als zoekmachines aanspreekt. We zorgen ervoor dat jouw website hoger scoort in zoekresultaten en dat je doelgroep jou gemakkelijker vindt. Zo starten we met een grondig keyword onderzoek en optimaliseren we je teksten op deze research.

Je website is vaak het eerste contactpunt tussen jouw business en klanten. Onze copywriters begrijpen hoe belangrijk het is om boeiende en informatieve websitecontent te creëren. We zorgen ervoor dat je website niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook inhoudelijk overtuigt. Onze SEO-experten zorgen er bovendien voor dat de juiste keywords op de juiste plekken in de teksten aanwezig zijn zodat je website ook hoog scoort in zoekmachines!

Een catchy naam en memorabele slogan zijn de ruggengraat van een sterk merk. Bij DexVille geloven we in het creëren van brand names en slogans de essentie van jouw merk vastleggen.

Jouw website versterken? Dat doe je met het schrijven en posten van blogs en artikelen. Je toont niet alleen jouw expertise en maar hebt ook een toegevoegde waarde voor je doelgroep. Onze copywriters kunnen boeiende en informatieve content schrijven die jouw merk als een autoriteit in jouw branche positioneert. Dat die teksten SEO geoptimaliseerd zijn, is een vanzelfsprekendheid.

Sterke social media content is essentieel om je doelgroep te betrekken en te laten groeien. Onze copywriters begrijpen de nuances van verschillende social media platforms en kunnen teksten creëren die betrokkenheid genereren. Wij zorgen voor de juiste knipogen, gepast emoji’s en andere visual clues die extra aandacht trekken.

Bij DexVille gaan we verder dan alleen het schrijven van teksten. Wij benaderen marketing in het volledige plaatje. Daarom bieden we uitgebreide oplossingen voor al je marketingbehoeften. Of het nu gaat om strategie, design, video of print: wij hebben de in-house expertise om je merk te voorzien van écht goede teksten.

HOE

Van idee tot tekst

Met de pen in de hand…

Starten we direct met schrijven? Neen. Bij DexVille gaan we eerst grondig luisteren naar jou, jouw doelen en visies. We noteren alle input en gaan brainstormen over de beste aanpak. We werken verschillende ideeëndie een weerspiegeling zijn van het DNA van jouw merk.

Schrijven

Onze copywriters gaan aan de slag met het schrijven van de teksten op basis van de ontwikkelde ideeën én richtlijnen. We leveren ²boeiende en overtuigende content die jouw merkverhaal versterkt.

Revisie

Elke tekst wordt zorgvuldig beoordeeld en herzien om jouw boodschap zo effectief mogelijk over te brengen. Mis jij als klant nog bepaalde aspecten in de copy? Dan luisteren we naar jouw feedback en nemen we dit mee en passen we de teksten aan waar nodig.

Ontmoet onze copywriters

lets connect

JOUW MERK MET WOORDEN VERSTERKEN?

Laat je boodschap spreken en overtuig je doelgroep met krachtige copywriting!

Meer weten over copywriting? Ontdek deze topics: