Search and conversion optimization

Je online zichtbaarheid maximaliseren en bezoekers omzetten in klanten: DexVille maakt het mogelijk met doordachte Search and Conversion Optimization.

INTRO

Optimaliseren voor vindbaarheid en voor meer clicks

SEO: gevonden worden in de digitale jungle

De 2de pagina is de beste plek om een lijk te verbergen. Een mopje dat onze SEO-experten wel eens maken. Want ja, je moet wel echt wanhopig op zoek zijn als je verder navigeert naar pagina 2 op Google of andere zoekmachines. Onze experten zorgen ervoor dat jouw website wél gevonden wordt. Door in te zetten op de juiste keywords in teksten, te werken aan de snelheid van jouw website en de foto’s en titels te optimaliseren. Wij doen de research, de strategie en de optimalisatie van jouw website.

CRO: conversies in de spotlight

Veel traffic op jouw website? Goed, dat wil alvast zeggen dat je website vindbaar is, organisch of met advertenties. Met Conversion Rate Optimization zorgen we ervoor dat die bezoekers maximaal actie ondernemen: van aankopen tot inschrijvingen én contacten. We optimaliseren de gebruikerservaring om bezoekers om te zetten in klanten.

Wacht niet langer!
Klik hier.
De koffie wordt al koud…
Klik hier.
Onze expert wacht jou op.
Klik hier.

Vinden, klikken, converteren

De weg naar online succes begint met SEO. DexVille optimaliseert jouw website voor zoekmachines, waardoor je beter gevonden wordt door potentiële klanten. Van keyword-analyse tot technische optimalisaties, wij tillen jouw ranking naar nieuwe hoogten. Google is koning, maar ook andere zoekmachines hebben hun koninkrijk. DexVille zorgt ervoor dat je overal opvalt, ook op platforms zoals Bing.

What else? Ja, Google domineert de online zoekwereld. Bij DexVille kennen we de ins en outs van het Google-algoritme. We brengen je website op de radar van potentiële klanten door slimme SEO-strategieën: teksten optimaliseren, internal linking strategieën, snelheidsoptimalisaties, meta descriptions voorzien en zoveel meer!

Video is krachtig, en YouTube is meer dan een videoplatform; het is een zoekmachine op zich. DexVille optimaliseert je YouTube kanaal en videocontent, waardoor je niet alleen views krijgt, maar ook leads aantrekt. Al eens gedacht aan advertenties op YouTube?

Een hoge traffic is mooi, maar het draait natuurlijk ook om conversies. Dat start bij een website met een doordachte navigatie, goede sitestructuur en duidelijke Call To Actions. Onze webspecialisten gaan aan de slag om van jouw website een optimale online experience te maken. We optimaliseren de gebruikservaring om bezoekers om te zetten in klanten.

Zorgen dat je website opgepikt wordt door de Google-bots is geen one-time job. Het vergt concistente inspanningen. Naast alle technische en one-time optimalisaties is het daarom belangrijk om blijvend nieuwe content op je website te plaatsen. Bij DexVille schrijven onze SEO-experten samen met copywriters aan de artikelen die jouw bedrijf op nummer 1 zetten in de zoekwereld.

Versterk jouw online strategie door te kiezen voor een mix van producten. Je vindbaarheid zal exponentieel toenemen door gebruik te maken van SEA, Google Shopping of Social media advertising. Zorg ervoor dat jouw website een aantrekkelijk eindstation is en voor nieuwe klanten zorgt!

HOE

Gevonden worden in een attention economy .

Strategie & keyword onderzoek

Alles start met het bepalen van jouw doelen. We luisteren naar jouw doelen en stemmen daarop onze SEO-strategie op af. Hoe kunnen we die strategie het best vertalen? Met de juiste woorden. We speuren naar de meest relevante keywords in jouw branche. Welke woorden typen mensen in de zoekmachine als ze naar jouw producten of diensten op zoek zijn? Of het nu gaat om populaire zoektermen of specifieke niche-keywords, we zorgen ervoor dat je gevonden wordt.

Technische optimalisatie

Een solide website is de sleutel tot SEO-succes. We duiken in de technische aspecten van je website, optimaliseren laadsnelheden, zorgen voor mobiele vriendelijkheid en stroomlijnen de sitearchitectuur. Alles om ervoor te zorgen dat zoekmachines jouw site graag aan hun gebruikers tonen.

Siteoptimalisaties

Onze specialisten kijken met een kritisch oog naar jouw website. Wat moeten we verbeteren om te helpen naar meer conversies? Kunnen we starten vanaf de bestaande website en hierop verder bouwen door middel van optimalisaties? Of kunnen we beter een nieuwe website bouwen om zo jouw bedrijf de beste CRO-optimalisaties aan te kunnen bieden?

Content creatie

Content is koning, maar alleen als het relevant en waardevol is. Onze contentstrategen creëren boeiende, zoekmachinevriendelijke inhoud die niet alleen zoekmachines aantrekt, maar ook je doelgroep boeit en overtuigt.

Ontmoet onze SEO & CRO experten

lets connect

Boost jouw conversies

Zorg ervoor dat jouw merk gevonden wordt! Verbeter je online impact met onze SEO & CRO strategieën.

Meer weten over SEO & CRO? Ontdek deze topics: