Search advertising

Een doordachte zoekadvertentie is de sleutel tot verkoop., Bereik potentiële klanten met de juiste zoekwoorden.

INTRO

Waarom je als bedrijf beter vandaag nog start met SEA

Aanwezigheid

Op het juiste moment, op de juiste plek zijn, daar draait het om als het aankomt op conversies. Er is dan ook geen makkelijkere manier om potentiële klanten te bereiken dan met goede Search Engine Advertising (SEA). Met een gerichte keywordstrategie en slimme targetting zorgt DexVille ervoor dat jouw advertenties gezien worden door de ogen die er voor jouw merk het meeste toe doen.

Spring in het oog

En voor wie dacht dat SEA generische tekstadvertenties zijn waar je onmogelijk aandacht mee trekt, heeft het grondig fout. Wij zorgen voor pakkende koppen, overtuigende teksten en een opvallende visuals in de Google Display wereld.

Wacht niet langer!
Klik hier.
De koffie wordt al koud…
Klik hier.
Onze expert wacht jou op.
Klik hier.

Zoeken, altijd, overal

Een tekstadvertentie na een zoekopdracht in Google E, n Display advertentie op tal van websites? Of een Google Shopping campagne voor de verkoop in je webshop te boosten? Bij DexVille tillen we jouw Google Ads naar een hoger niveau. Onze experten kiezen de juiste kanalen voor je uit en maken advertenties volledig op maat van jouw bedrijf.

Vaak vergeten, maar nog steeds heel belangrijk in de zoekwereld! In België heeft Bing nog steeds een aandeel van de zoekopdrachten, naast Google. We benutten dan ook graag voor jouw bedrijf de kracht van dit platform om zo’n groter publiek te bereiken. Start vandaag nog je SEA campagne in de Bing zoekmachine.

Wist je dat YouTube niet alleen een platform is vol met video’s? Het is een heuse zoekmachine op zich. Bij DexVille zetten we campagnes en advertenties op binnen YouTube in verschillende formaten. Zo kan je bij YouTube niet enkel adverteren met een skippable of non-skippable advertenties in een video, je kan ook kiezen voor bijvoorbeeld advertenties tussen de zoekresultaten.

Slimmer adverteren en aanwezig zijn op alle relevante platforms? Met Programmatic advertising kies je voor de toekomst. Jouw advertenties worden volledig geautomatiseerd ingepland op verschillende kanalen zoals Google, YouTube, Sociale media en nog veel meer. Bovendien wordt je advertentie continue bijgewerkt om zo een optimaal resultaat te bekomen.

In de zoekmachines neemt de invloed van AI aan een sneltempo toe. Het transformeert de zoekadvertenties door geavanceerde algoritmen toe te passen voor het analyseren van enorme datasets en het voorspellen van zoekgedrag. Het stelt ons als DexVille in staat om jouw campagnes continu te optimaliseren op basis van real-time gegevens met relevantere clicks en conversies als gevolg.

Een effectieve advertentie op Google, YouTube of Bing is een goede start. DexVille creëert echter veel meer! We maken een volledige strategie die jouw merk in de markt zet op verschillende online en offline kanalen. Contacteer ons voor meer informatie.

HOE

We maken een succes van jouw SEA campagnes

Keywordonderzoek

Alles start met het bepalen van het doel van de campagne, én de doelgroep natuurlijk. Wie zijn je concurrenten en welke zoekwoorden zijn relevant? Deze inzichten vormen voor ons de basis bij het opmaken van jouw campagne. We beperken ons niet enkel op short-tail zoekwoorden, ook long-tail komt in onze strategie aan bod.

Creatie

Relevante advertentieteksten schrijven is een kunst. Onze experten hebben jarenlange ervaring met het opstellen van de juiste adcopy’s en weten de juiste woorden te vinden voor jouw advertentie. We streven ernaar om jouw bedrijf met teksten te laten stralen.

Optimalisatie voor betere resultaten

Jouw campagnemanager monitort de campagnes vanaf de start. We optimaliseren niet enkel de teksten, maar gebruiken geavanceerde tools om biedstrategieën, targeting, en advertentie-indelingen zo goed mogelijk te optimaliseren. We plannen vaste meetings met jou, de klant, in om zo alle resultaten grondig te bespreken.

Ontmoet onze search experten

lets connect

Boost jouw online vindbaarheid!

Jouw merk of bedrijf laten opvallen in de zoekresultaten? Dat kan met de SEA campagnes uitgevoerd door onze experten. Ontdek de mogelijkheden met DexVille.

Meer weten over search advertising? Ontdek deze topics: