PERFORMANCE STRATEGIE

Resultaten tellen. En bij DexVille hebben we de expertise om die resultaten te behalen.

INTRO

Een efficiënte performance strategie, de sleutel tot het slagen van jouw bedrijf.

Succes gegarandeerd

Bij DexVille snappen we dat er meer is dan creativiteit in campagnes en advertenties. Voor sommige sectoren en merken draait het nu eenmaal om conversie. Wij hebben geen one-size-fits-all oplossing, maar stellen een gepersonaliseerde strategie voor om jouw doelstellingen te behalen.

Een data gedreven aanpak

Onze marketeers houden van data en onze strategen van een doordachte aanpak die de sleutel tot succes vormt. De combinatie van deze 2 expertises zorgen voor (digitale) campagnes met als doel het werven van nieuwe klanten, verkopen of afspraken vastleggen.

Wacht niet langer!
Klik hier.
De koffie wordt al koud…
Klik hier.
Onze expert wacht jou op.
Klik hier.

PERFORMANCE OP ALLE KANALEN

Of je nu net begint met adverteren via Google Ads of al actief bent, een doordachte SEA-strategie is essentieel voor succes. We beginnen met het begrijpen van je doelen en doelgroepen. We voeren een grondig keyword-onderzoek uit om te ontdekken welke zoekwoorden je de meeste waardevolle klikken opleveren. Onze experts stellen advertenties op die de aandacht trekken en zorgen voor relevant verkeer.

Met miljoenen gebruikers op platforms zoals Facebook, Instagram en TikTok, zijn social media advertenties een krachtige manier om je boodschap te verspreiden. Maar het draait niet alleen om likes en shares. Het draait om resultaten. Onze strategen weten hoe ze boeiende advertenties moeten maken die je doelgroep aanspreken.

Hoe weet je of je marketinginvestering echt rendeert? Onze ROI-trackingexpertise biedt de antwoorden. We maken gebruik van geavanceerde tools om de prestaties van je campagnes in kaart te brengen, zowel online als offline. Door zorgvuldige analyse kunnen we bepalen welke inspanningen het beste werken en welke moeten worden aangepast. Dit leidt tot betere besluitvorming en een hoger rendement op je marketinginvestering.

Al eens gedacht aan Pinterest? Waarschijnlijk niet… Maar toch blijkt adverteren op interest voor veel bedrijven een succesformule. Pinterest is een visueel zoekplatform waar mensen inspiratie opdoen voor hun projecten en interesses. Met Pinterest Ads kun je je producten onder de aandacht brengen van mensen die actief op zoek zijn naar inspiratie. Het is de ideale plek voor merken in de lifestyle, mode, huisdecoratie en meer.

A/B testen zorgt voor betere resultaten, waarom? We testen wat het beste presteert en optimaliseren aan de hand van deze findings… Wil je weten welke versie van je website, e-mail of advertentie het beste presteert? Dan is dit de way-to-go. Of het nu gaat om koppen, afbeeldingen of call-to-action knoppen, wij optimaliseren voortdurend je marketinginspanningen voor maximaal succes.

Een succesvolle online strategie valt of staat met een goede landinsgpagina of website. Je zorgt er namelijk voor dat de bezoekers die je krijgt via je advertenties blijven, interesse tonen en mogelijks converteren. Daarom analyseren we voor de aanvang van jouw performance marketing zorgvuldig jouw huidige website en komen we met een lijst van aanbevelingen. Ook tijdens de campagnes volgen we de activiteit op je website nauwgezet op, volgen we navigatiepaden, identificeren we knelpunten en ontdekken we waar bezoekers afhaken. Deze waardevolle gegevens helpen bij het vormgeven van verbeteringen en het verhogen van conversies.

Performance marketing is de perfecte manier om op korte termijn jouw resultaten een boost te geven. Wil je echter inzetten op blijvende resultaten, ook op lange termijn? Dan is het waarschijnlijk een goed idee om ook in te zetten op creativiteit, branding, content creatie en meer. DexVille helpt je bij het leggen van de juiste puzzel voor jouw bedrijf.

HOE

Kliks, conversies en verkopen

Doelgroepen

Welke doelgroep wil je met jouw product of service bereiken? Dat is de belangrijkste vraag om een goede performance strategie te kunnen opstellen. Aan de hand hiervan kunnen we de juiste kanalen selecteren om van jouw advertenties een succes te maken.

Keywords

We duiken in de wereld van data. We gaan kijken bij beschikbare gegevens, duiken in de statistieken van jouw website, en analyseren eerdere campagnes. We identificeren de juiste keywords en komen met een gestructureerde aanpak.

Strategetische planning

Op basis van de verzamelde informatie ontwikkelen we een plan van aanpak. We definiëren de juiste targetting, messaging en budgetlocaties om je doelstellingen te bereiken. Is voor jouw product een always-on campagne de beste aanpak? Of opteren we beter voor een planning waarin we kiezen voor communicatiewaves voor jouw producten, die onderhevig zijn aan seasonality?

Uitvoering en rapportage

Met een expert voor elk kanaal hebben we bij DexVille alles in huis om van jouw campagne een succes te maken. We implementeren de strategie op de verschillende kanalen en passen jouw campagnes aan aan de hand van de bekomen resultaten. We komen bij je terug met overzichtelijke rapportages, op die manier ben jij steeds op de hoogte van de bekomen resultaten en het werk dat wij doen.

Ontmoet onze strategische experten

lets connect

RESULTAAT GERICHT WERKEN

Jouw bedrijf laten groeien? Neem contact met onze strategen op en start vandaag nog.

Meer weten over performance strategie? Ontdek deze topics: