Google

Google blijft de grootste speler in de zoekmarkt. Niet voor niets geeft dit platform al jaren de toon aan en weet het altijd in te spelen op veranderende trends in de markt.

google partner

GOOGLE PARTNER

DexVille is een gecertifieerde Google Partner wat betekent dat wij voldoen aan alle kwalitatieve eisen. Zo presteren wij voortdurend boven een bepaalde kwalitatieve drempel van best practices, is ons klantportfolio groot genoeg en zijn onze individuele campagnemanagers geslaagd voor jaarlijkse proeven waarbij hun kennis getest wordt.

WAAROM GOOGLE EEN GOEDE KEUZE IS IN JE DIGITALE STRATEGIE?

  • Je advertenties verschijnen voor mensen die specifiek op zoek zijn naar jouw producten of diensten. Bovendien biedt de zoekgigant verschillende formules zodat er altijd een campagneformaat is dat het best aansluit bij jouw merk.
  • Zoekcampagnes: toont advertenties bovenaan de zoekresultaten voor relevante zoektermen.
  • Shopping campagnes: plaatst je hele productinventaris online en optimaliseert je e-commerce.
  • Display campagnes of Video campagnes: versterken je visuele branding. Blijf on-top-of-mind met banners die je kan tonen aan relevante doelgroepen of relevante websites.
  • Flexibele formules en strategieën: focus op wat belangrijk voor je is. Vertoningen? Klikken? Conversies? Onze campagnemanagers kunnen voor elk doel een gepaste strategie opzetten zodat je optimaal rendement uit je klikbudget haalt.

Als Google Partner ben je er zeker van dat ons bedrijf en onze campagnemanagers voldoen aan alle kwalitatieve eisen die Google stelt.

DE OPZET VAN GOOGLE

Dankzij het adverteren via Google Ads heb je altijd volledige controle op je budget en kan je snel en eenvoudig identificeren welke aspecten van je campagne goed werken en welke niet. Dit laat toe om snel aanpassingen te doen. Je weet dus perfect wat je terugkrijgt voor welke investering. Google Ads kan ook gebruikt worden voor zowel grote als kleine budgetten.

Wacht niet langer!
Klik hier.
De koffie wordt al koud…
Klik hier.
Onze expert wacht jou op.
Klik hier.

Ontmoet onze EXPERTEN

JOUW GOOGLE CAMPAGNE IN GOEDE HANDEN

Een succesvolle campagne opzetten met veel kliks tot gevolg? De Google experten van DexVille staan te popelen om te starten.

Andere partnerships