DIGITAL DESIGN

Uiterlijk is belangrijk! En zeker als het gaat over jouw merk.

INTRO

Visueel het verschil maken

Digitaal design met impact

Bij DexVille is digital design meer dan pixels en kleuren. Het is de kracht die jouw merk tot leven brengt, verhalen vertelt en gebruikers betrekt. Ons team van creatieve denkers en grafische experten staat klaar om visuele ervaringen te creëren die naadloos aansluiten bij jouw merk en doelen.

Klassiek, vernieuwend of eigentijds?

Of waarom geen combinatie ervan? Wij nemen een frisse kijk op jouw merk en eventuele bestaande grafische elementen. We combineren bestaande elementen tot iets verfrissend voor jouw bedrijf en gaan voor visuele pareltjes. Van verbluffende websiteontwerpen tot intrigerende grafische elementen en alles daartussenin.

Wacht niet langer!
Klik hier.
De koffie wordt al koud…
Klik hier.
Onze expert wacht jou op.
Klik hier.

DESIGN VOOR AL JOUW ONLINE KANALEN

Jouw website is vaak het eerste contactpunt met jouw klanten. Een doordachte gebruikservaring en een aantrekkelijke interface zijn dan ook essentieel bij het bouwen aan een digitaal succesverhaal. We zorgen ervoor dat elke klik, swipe of tik moeiteloos verloopt, terwijl we tegelijkertijd je merkidentiteit weerspiegelen en je conversies maximaliseren.

Jouw digitale identiteit is hét visitekaartje in de online wereld. Wij helpen je bij het ontwikkelen van een sterke digitale merkidentiteit die consistentie uitstraalt en vertrouwen opbouwt bij je doelgroep. Van logo-ontwerp tot visuele brandingelementen, ons team zorgt ervoor dat jouw merk opvalt in de digitale menigte en een blijvende indruk achterlaat.

Je online aanwezigheid en professionele uitstraling is essentieel. En daarbij spelen je social media-account een cruciale rol. Bij DexVille creëren we doordachte social media-ontwerpen die je merkverhaal tot leven brengen. Van pakkende posts tot visueel aantrekkelijke Reels, Stories, en coverfoto’s die je merk in de kijker zetten. Laat ons je helpen opvallen in de wereld van social media, zodat jij je kan focussen op jouw business

Consistentie is de sleutel tot een sterk merk.Dat geldt ook voor je digitale communicatie. Onze templatedesigns, gemaakt in tools zoals Canva, tillen je social mediaposts, e-mailhandtekeningen en e-mailmarketing naar een hoger niveau. We zorgen ervoor dat elk stukje content naadloos aansluit bij je merkidentiteit, waardoor je een blijvende indruk achterlaat bij je publiek.

E-mails zijn een krachtig communicatiemiddel… maar alleen als ze de aandacht trekken. DexVille biedt op maat gemaakte email designs die je boodschap helder en aantrekkelijk overbrengen. Of je nu informatieve nieuwsbrieven, productaankondigingen of educatieve inhoud wilt versturen, onze converterende designs zorgen ervoor dat je e-mails opvallen in overvolle inboxen.

DexVille is geen designbureau, we hebben een designafdeling. We geloven dan ook dat er niet 1 oplossing is om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. We bieden een 360° scala aan (digitale) diensten. Marketingstrategieën, een GDPR-compliant website of paid advertising? Ons team van experten in alle verschillende marketingspecialisaties ondersteunt je bij je digitale behoeften. Zodat jij succesvol kan groeien in de digitale wereld.

HOE

Jouw digitale reis door ons moodboard.

Hoe zie jij het?

Na een kennismaking gaan we op onderzoek uit. We analyseren de markt, bekijken je concurrenten en verzamelen de laatste trends en kansen. Deze zullen de basis vormen voor de creatie van jouw digitale visibiliteit, eentje waarvan je achterover zal vallen!

2-richtingsverkeer

We hechten veel belang aan jou als klant. Jij moet immers volledige achter je merk staan en hoe dat eruitziet op alle (digitale) kanalen. We starten bij wat jij passend en mooi vindt, we geven relevante aanbevelingen en komen met verschillende moodboards. Onze designers presenteren verschillende opties en concepten, zodat je de verschillende opties tegen elkaar kan afwegen en kan beslissen wat het best bij jou past. We blijven communiceren en afstemmen doorheen het volledige traject, zodat het eindresultaat 100% jouw merk ademt.

Design zit in alles

Ja, echt alles! Online, offline en alles daartussen. Denk maar aan de stylo waarmee je dagelijks notities neemt, de reclame op je bedrijfswagen, het biertje dat je kiest op café of de kledij die je elke dag uitkiest. Onze Digital Design Journey stopt niet bij één taak. We blijven beschikbaar voor verdere ondersteuning, uitbreidingen naar nieuwe kanalen en het blijven verbeteren van je digitale aanwezigheid. Samen bouwen we aan een digitaal meesterwerk.

Ontmoet onze designers

lets connect

WORD JOUW MERK EEN MEESTERWERK?

Als je voelt dat je online aanwezigheid niet meer in lijn is met je visie, dan is het misschien tijd voor een digitale make-over.

Meer weten over digital design? Ontdek deze topics: