Performance marketing

Is het doel van jouw advertenties om zoveel mogelijk conversies te krijgen? Bij de performance marketeers van DexVille zit je aan het juiste adres.

INTRO

Meetbaar succes voor jouw bedrijf

Concrete resultaten

Elke sector is anders, dat beseffen we bij DexVille maar al te goed. En in sommige sectoren is het absolute doel van marketing niet om je merk herkenbaarheid te geven, maar om conversies en nieuwe klanten binnen te halen. Performance Marketing is de tak van marketing die gericht is op exact dat, het behalen van tastbare resultaten: leads, conversies én verkopen.

Wat is jouw doel?

Om het met een vakterm te zeggen, draait Performance Marketing om jouw KPI’s (Key Performance Indicators). In de briefing van onze experts laat jij ons weten welke doelen je wilt behalen met de campagne. Wij starten niet met een gokspel, maar analyseren klikfrequenties, conversieratio’s, Return on Ad Spens (ROAs), en nog veel meer om van jouw campagne een succes (sales) verhaal te maken.

Wacht niet langer!
Klik hier.
De koffie wordt al koud…
Klik hier.
Onze expert wacht jou op.
Klik hier.

Performance marketing die werkt

Met gerichte advertenties op platformen zoals Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest of TikTok heb je de mogelijkheid om de doelgroep die je wilt bereiken nauwkeurig in te stellen. We ontwikkelen campagnes voor social media advertising die niet alleen de zichtbaarheid vergroten, maar ook de betrokkenheid stimuleren en bijdragen aan merkloyaliteit. Dit aan de hand van verschillende advertentievormen: in-feed, video’s, carrousels en meer.

Gevonden worden is het basisprincipe bij Performance Marketing. Bij DexVille zorgen we ervoor dat jouw website exact dat doet. We optimaliseren bestaande content op je website en creëren bovendien nieuwe content (artikelen, blogposts, landingspagina’s,…) die relevant zijn voor de doelgroep die jij wilt bereiken. Dit doen we met oog op de zoekmachines, zonder de mensen die de teksten gaan lezen uit het oog te verliezen.

Advertenties zorgen voor extra visibiliteit van jouw merk, ook in Google of elke andere zoekmachine. Bij DexVille helpen onze experten mee aan het bereiken van jouw resultaten door middel van de juiste advertenties op de juiste plek voor jouw bedrijf te plaatsen.

Automatisatie en personalisatie, 2 termen die niet meer weg te denken zijn in de wereld van marketing. Wij implementeren ze in jouw marketingstrategie voor nog meer resultaten. Al eens gedacht aan een ‘abandoned cart’ e-mail die jouw klanten opnieuw actief naar je webshop lokt?

Is een potentiële klant op jouw website geweest, maar heeft hij of zij niet geconverteerd? Goed, dan weten we al dat deze persoon interesse heeft in jouw bedrijf. Door een sterke remarketing strategie ga je die persoon opnieuw aanspreken en blijf je on top of mind… en verhogen we de kans op een latere actie op jouw website.

De efficiëntste manier om jouw potentiële klanten te bereiken? Weten wie ze zijn! Weten wie jouw website heeft bezocht is van onschatbare waarde. Het is de perfecte om jouw conversies te verhogen en dat allemaal op een GDPR-proof manier. Weten hoe we dat aanpakken als trotse partner van Leadinfo? Zeker! Wij helpen je graag bij de implementatie hiervan.

Een juiste Performance Strategie is een goede stap in het bekomen van een optimaal (online) marketingplan. Maar heb je ook een website die goed converteert, of een brand image die nog relevant is bij jouw snel veranderende doelgroep? Bij DexVille bieden we het volledige plaatje aan voor jouw bedrijf.

HOE

Van resultaat gericht denken naar concrete actie!

Optimalisatie, van start tot finish

We starten met het bepalen van de juiste doelgroepen voor jouw merk. Wie willen we bereiken? Gender, leeftijd, locatie, … spelen daarbij een rol. Op basis hiervan ontwikkelen we een performance strategie met de nadruk op jouw doelen. Bovendien zijn onze campagnes niet statisch: we monitoren de binnenkomende conversies en passen aan waar nodig. Ons doel? Jouw budgetten inzetten voor een maximale efficiëntie.

Multichannel approach

Voorspelbaarheid in digitale marketing bestaat niet. Daarom lanceren we jouw campagne op verschillende kanalen. We analyseren al de resultaten en zetten meer in op de campagnes die het best presteren: van betalende advertenties op sociale media tot zoekmachineoptimalisaties.

Data-analyse

Cijfertjes, grafieken en databases. Het zegt jou waarschijnlijk niet veel, maar voor onze experten is het als thuiskomen. We analyseren voortdurend gegevens, identificeren nieuwe kanten en finetunen jouw campagne op basis ervan. En voor jou als klant komen we met verstaanbare rapporten die mondeling besproken worden in mensentaal!

Ontmoet onze performance marketeers

lets connect

Maximaliseer jouw resultaten

Met je bedrijf verder gaan dan enkel zichtbaarheid? Bij Performance Marketing draait het om concrete resultaten die impact hebben op jouw bedrijf.

Meer weten over performance marketing? Ontdek deze topics: