UX & UI webdesign

Een sterke digitale marketingstrategie heeft als basis een goede website waarop al je campagnes terechtkomen. De juiste structuur én vormgeving is dan ook van essentieel belang.

INTRO

Waarom is UX & UI webdesign cruciaal voor jouw online succes?

De basis

Een digitale marketingcampagne op wieltjes laten lopen? Dat kan enkel als je website ook aan enkele minimum vereisten voldoet. Het is hét contactpunt tussen jouw bedrijf en potentiële klanten. Het ontwerp van je website is daarom van cruciaal belang. Hij moet er niet alleen visueel aantrekkelijk uitzien, maar ook een intuïtieve navigatie en efficënt gebruik zijn basiscompetenties.

UX & UI, een goede relatie

UX & UI: User Experience en User Interface. Het zijn soulmates als het ware, ze kunnen niet zonder elkaar. UI zorgt voor een mooi plaatje, UX voor een gemak in gebruik. Het resultaat? Tevreden gebruikers die langer op jouw website blijven, meer pagina’s bekijken en uiteindelijk sneller geneigd zijn om actie te ondernemen: bijvoorbeeld contact opnemen of een aankoop doen.

Wacht niet langer!
Klik hier.
De koffie wordt al koud…
Klik hier.
Onze expert wacht jou op.
Klik hier.

VAN CONCEPT TOT REALITEIT

Bij UX & UI webdesign draait alles om structuur, intuïtie en gebruiksvriendelijkheid. We beginnen met het maken van wireframes en een sitestructuur, de blueprint van jouw website. We bepalen welke topics thuishoren op de website en op welke plek ze de beste visibiliteit kunnen krijgen. Dit helpt ons om de navigatie te plannen en de gebruikerservaring te optimaliseren, nog voordat we de visuele elementen toevoegen.

Een aantrekkelijk ontwerp is essentieel om bezoekers te boeien en te converteren. Ons team van ontwerpers zorgt ervoor dat jouw website niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook in lijn is met jouw merkidentiteit. We creëren een uniek en responsief webdesign dat zowel op desktops als op mobiele apparaten perfect werkt.

Het ontwerp komt tot leven met webdevelopment. We gebruiken de nieuwste technologieën en best practices om jouw website te bouwen. Onze ontwikkelaars zorgen voor een vlekkeloze functionaliteit, snelle laadtijden en een naadloze gebruikerservaring. Zo ziet jouw website er niet alleen goed uit, hij wordt ook nog eens goed vindbaar op Google of Bing. Bovendien garanderen wij dat jouw website volledig GDPR-proof is.

Heb je een e-commercebedrijf?Dan is een aantrekkelijke en functionele online shop van groot belang. Daarom ontwerpen we e-commerce websites die je producten presenteren, zorgen voor een soepele winkelervaring én stimuleren tot aankopen. Van productpagina’s tot betalingsgateways, we optimaliseren elk aspect van jouw online winkel zodat jij op beide oren kan slapen.

Landingspagina’s zijn cruciaal voor het converteren van bezoekers naar leads of klanten. We ontwikkelen doelgerichte landingspagina’s die de aandacht trekken en overtuigen. Door middel van doordachte UX & UI-elementen leiden we bezoekers naar de gewenste actie, of het nu gaat om het invullen van een formulier, het downloaden van een whitepaper of het doen van een aankoop.

UX & UI webdesign omvat nog veel meer dan dit. We zijn experts in het ontwerpen van een breed scala aan webpagina’s, van blogs tot portfolio’s tot complexe webtoepassingen zoals verhuurtools of prijscalculators. Wat jouw behoeften ook zijn: wij passen onze expertise toe om websites te creëren die indruk maken en resultaten opleveren.

HOE

Jouw bedrijf op de juiste manier op het www

Analyse en onderzoek

Bij DexVille beginnen we bij het luisteren. Wat verwacht jij van je website: informeren, verkopen, of nog iets totaal anders? Dan gaan we op onderzoek uit. We analyseren de sector en gaan op zoek naar de ideale oplossing op jouw vraagstuk. We werken een gepersonaliseerde strategie uit en stellen oplossingen op maat voor, die van jouw website een succesverhaal maken.

Samenwerken

Onze experten leven niet op onbewoonde eilandjes. Ze werken nauw samen gedurende het hele proces. Ook onze developers zijn geëngageerd vanaf de designfase en geven hun inzichten door. Bij het development zijn onze UX designers ook nauw betrokken om ervoor te zorgen dat jouw website er naadloos uitziet, op elk apparaat!

Development

Bij DexVille geloven we in de kracht van WordPress. Onze eigen developpers zijn dan ook echte krachtpatsers in het bouwen van WordPress website, Woocommerce webshops en complexe weboplossingen. Zij bouwen je website volledig vanaf 0 en zorgen ervoor dat ook jij gemakkelijk in de back-end je weg vindt. Jouw website is future-proof zodat je in de toekomst gemakkelijk zaken kan uitbreiden.

ONTMOET ONZE UX & UI webexperten

lets connect

KLAAR VOOR EEN NIEUWE WEBSITE?

Jouw online aanwezigheid is de sleutel tot succes in de digitale wereld. Samenwerken aan een gloednieuwe website die jouw merk naar nieuwe hoogten zal tillen? Contacteer ons nu om te beginnen!

Meer weten over UX & UI webdesign? Ontdek deze topics: