Digital advertising

Digitale marketing, de juiste keuze voor jouw merk!

INTRO

Ontdek de kracht van digitaal adverteren

De sleutel tot groei

In een tijdperk waarin online aanwezigheid cruciaal is, biedt Digital Advertising tal van mogelijkheden. Bij DexVille zijn we geboren vanuit digitale marketing, het zit in ons bloed, in onze genen. Het is ons doel om jou te begeleiden in het digitale landschap.

Grenzeloze mogelijkheden

Digitaal adverteren, dat is niet enkel op social media. Het biedt tal van mogelijkheden met elk hun sterkte. Bij DexVille kiezen we de juiste mix aan advertentiestrategieën voor jouw bedrijf, om zo jouw doelgroep op de beste manier te kunnen bereiken: via Meta, Google, In-Game advertising, emailmarketing of nog iets compleet anders!

Wacht niet langer!
Klik hier.
De koffie wordt al koud…
Klik hier.
Onze expert wacht jou op.
Klik hier.

Oneindig veel mogelijkheden

Jouw boodschap tot leven brengen op tal van websites, apps en social mediaplatformen…en dat met video of statische advertenties? DexVille helpt je met het maken van creatieve visuals en gericht boodschappen om een blijvende indruk na te laten. We zorgen voor clicks naar jouw website, via het volledige Google netwerk.

Een betrokken publiek opbouwen voor jouw merk gebeurt op social media. Bij DexVille werken we aan jouw social mediastrategie en bepalen we op welke kanalen jouw aanwezigheid onontbeerlijk is! Social media laten het daarnaast toe om heel gericht te adverteren naar specifieke doelgroepen, waardoor jouw boodschap meteen de juiste mensen bereikt.

Potentiële klanten zijn vaak proactief opzoek naar jouw diensten of producten. Het is dan ook belangrijk om op dat moment aanwezig te zijn en eruit te springen tussen je concurrenten. Bij DexVille starten we met een slimme zoekwoordanalyse en combineren we doelgerichte advertenties voor optimale zichtbaarheid, dit op Google, YouTube en andere zoekmachines.

Met de ontwikkelingen van de marketingwereld is het alsmaar belangrijker om in te springen op de laatst trends. Met Programmatic advertising zorg je ervoor dat jouw campagnes altijd geoptimaliseerd zijn. Jouw advertenties worden exact daar geplaatst waar jouw doelgroep is en dat op het juiste moment. Dat maakt van geautomatiseerd adverteren een echte goudbron voor jouw bedrijf.

Een jonge doelgroep bereiken? Dat kan op verschillende kanalen: TikTok, Twitch, YouTube… Maar al eens gedacht aan In-Game advertising? Jouw advertenties, merk of product worden rechtstreeks in een online spel geplaatst. Onze experten adviseren je hier graag in.

Digitaal adverteren gaat veel breder dan deze mogelijkheden. Kies voor adverteren op YouTube voor een lage CPC, of adverteer op enkele Digital Out of Home schermen om zo jouw brand awareness een boost te geven. E-mailmarketing is er dan weer om jouw klanten te binden aan jouw merk. En dan natuurlijk de basis van alles: een goede website die zorgt dat er na de advertenties een conversie komt. De mogelijkheden bij DexVille zijn oneindig, wij ondersteunen je bij elke stap.

HOE

Het start bij jouw merk

Jouw digitale strategie

Waar willen jullie naartoe? Met die vraag gaan we bij DexVille aan de slag. Na het grondig uitwerken van een strategie komen we bij je terug met een plan van aanpak, met een optimale mix van digitale kanalen om zo jouw bedrijf te doen shinen online!

Doelgerichte advertenties

Onze specialisten gaan aan de slag met de strategie: wervende teksten worden geschreven, opvallende visuals gecreëerd en doelgroepen worden ingesteld. Alles wordt in het werk gezet om van jouw online campagne een succesverhaal te maken.

Optimalisatie, opvolging en rapportering

Jouw campagne is live. Proficiat! Maar daar stoppen we bij DexVille niet. Jouw campaign manager volgt nauwgezet de campagne op, verschuift budgetten naar de best presterende kanalen en gaat A/B testen met verschillende teksten en visuals. We komen bij je terug met overzichtelijke rapporten die jou inzicht geven in de resultaten van jouw campagne.

Ontmoet onze advertising experten

lets connect

Altijd online

Bij DexVille staan we altijd klaar voor jouw bedrijf. Samen werken we aan de beste digitale strategie.

Meer weten over social digital advertising? Ontdek deze topics: