Programmatic advertising

De toekomst van digitale advertenties: een geautomatiseerde wereld met een mix van kanalen en middelen.

INTRO

Advertenties automatiseren, het kan!

Waar efficiëntie en nauwkeurigheid hand in hand gaan

Welkom bij de toekomst van adverteren, waar elke impressie telt en beslissingen in een oogwenk worden genomen. Programmatic Advertising, de innovatieve krachtpatser die de manier waarop we advertentieruimte kopen en verkopen heeft getransformeerd, opent een wereld van mogelijkheden voor marketeers.

Advertenties kopen in het ritme van nu

Aan de oorsprong van Programmatic Advertising ligt Real-Time Bidding (RTB), een systeem dat advertentieruimte in fracties van seconden veilt. Deze snelheid maakt het mogelijk om advertenties te targetten op basis van specifieke parameters, waardoor elke impressie een doelgerichte impact heeft. Maar daar stopt het niet, door nauwkeurige doelgroep segmentatie in combinatie met de snelheid en automatisering ervan stelt het je in staat om je advertenties te richten op de doelgroep die jij wilt bereiken.

Wacht niet langer!
Klik hier.
De koffie wordt al koud…
Klik hier.
Onze expert wacht jou op.
Klik hier.

Automatisering die resultaten oplevert

In het hart van Programmatic Advertising ligt Real-Time Bidding (RTB). Hier vinden de dynamische veilingen plaats waarbij adverteerders in real-time bieden op advertentieruimte. Deze razendsnelle processen stellen bedrijven in staat om gericht en efficiënt ad impressions te kopen op basis van specifieke targetingparameters. En dat zo snel als het licht!

Waarom Programmatic Advertising zo krachtig is? Door zijn precisie. Het biedt de mogelijkheid tot een nauwkeurige doelgroepsegmentatie, héél nauwkeurig! Bij DexVille kunnen we gebruik maken van een breed scala aan gegevens: demografie, gedrag, locatie … om zo advertenties op maat van specifieke doelgroepen te kunnen aanbieden.

Met Programmatic Advertising is het makkelijker dan ooit om out-of-the-box te denken. Het gaat breeder dan de gekende social media kanalen en search advertenties. Het netwerk biedt plaats aan onder andere video, audio, tekstuele en visuele content. Zo kan je met jouw bedrijf snel testen welke kanalen voor jouw campagne het beste werken: social media, Spotify, digitale TV of In-Game advertising?

Er staat geen limiet meer op jouw advertenties. Waar vroeger onze creatieven aan de slag gingen om jouw campagnevisuals vorm te geven, werkt Programmatic Advertising aan de hand van een duidelijke briefing. Het systeem gaat zelf aan de slag met de input en creëert verschillende dynamische advertenties met aangeleverde beelden, teksten en andere elementen. Zo gaat het op zoek naar de beste combinaties voor jouw merk.

Data is goud. En daar maakt Programmatic Advertising gretig gebruik van. We kunnen de prestaties van advertenties in real-time volgen en aanpassingen doen op basis van deze gegevens. Daardoor wordt elke campagnes voortdurend verbeterd en garanderen we succes.

Met Programmatic Advertising cover je een breed scala aan advertentiemogelijkheden. Echter is het belangrijk dat niet enkel je advertenties on point zijn, maar dat de volledige customer journey klopt. Onze strategen leggen de pijnpunten van jouw bedrijf bloot en stellen een op maat gemaakt plan voor.

HOE

Jouw campagnes een nieuwe boost geven.

Definiëren van jouw doelstellingen

Onze aanpak begint bij jou als klant. We maken een grondige analyse van jouw bedrijfsdoelstellingen. Wat wil je bereiken? Wie is je ideale doelgroep? Door deze vragen te beantwoorden maken we een strategie die perfect is afgestemd op jouw unieke behoeften. We kunnen dan aan de slag met een geavanceerde doelgroepsegmentatie.

Real-time optimalisatie

Stilstaan en digitaal zijn geen 2 woorden die in één adem kunnen uitgesproken. Daarom optimaliseren we continu alle campagnes. We monitoren de vooruitgang, resultaten en sturen bij waar nodig. Zo zorgen we ervoor dat elke impressie telt.

Rapportage

Bij DexVille geloven we in transparantie. Je krijgt gedetailleerde rapporten die de prestaties van je Programmatic Advertising-campagnes in kaart brengen. Van click frequenties tot conversieratio’s, we brengen alles helder in beeld.

Ontmoet onze experten in programmatic advertising

lets connect

DexVille, jouw all-in-one partner

Bij DexVille gaan we voor het totaalpakket. Digitale marketing met een brede benadering: van strategie tot uitvoering, rapportage én vooral: RESULTATEN.

Meer weten over programmatic advertising? Ontdek deze topics:

Geen resultaten gevonden.