WEB APPLICATIES & TOOLS

Dexville ontwikkelt gebruiksvriendelijke applicaties en tools die een echte meerwaarde zijn voor jou en je klanten: een krachtige oplossing op maat.

INTRO

Waarom zou jouw organisatie een applicatie of tool nodig hebben?

Kwaliteit over kwantiteit

Een webapplicatie kan de gebruiker helpen in de oriënterende fase van het aankoopproces. Bijvoorbeeld, een interactieve tool of calculator kan de gebruiker helpen bij het bepalen van zijn behoeften en kan hen leiden naar een oplossing die past bij hun specifieke situatie. Dit kan leiden tot meer kwalitatieve leads voor jouw bedrijf, die vervolgens kunnen worden opgevolgd met remarketingcampagnes en conversie-optimalisatie.

Klanten vinden én houden

Een webapplicatie kan een krachtige manier zijn om de betrokkenheid van gebruikers te vergroten en klantenbinding te stimuleren. Een extranet of dealerplatform kan eenvoudig informatie geven over jouw product of dienst aan de doelgroep die je wenst te bereiken. Door deze webapplicatie te personaliseren en aan te passen aan de interesses en behoeften van de gebruiker, kan er meer betrokkenheid worden gegenereerd en kan de gebruiker zich meer verbonden voelen met jouw bedrijf.

Wacht niet langer!
Klik hier.
De koffie wordt al koud…
Klik hier.
Onze expert wacht jou op.
Klik hier.

(BIJNA) ALLES IS MOGELIJK

Het maken van berekeningstools kan een effectieve manier zijn om de gebruikerservaring op een website te verbeteren. Bijvoorbeeld, een calculator om prijzen of hoeveelheden te berekenen kan bezoekers helpen bij het bepalen van de kosten van een product of dienst. Door het design van de tool te optimaliseren voor gebruiksgemak en de tool te integreren met de website, kan de gebruiker snel en gemakkelijk informatie vinden die relevant is voor hun behoeften. Dit kan de conversieratio van de website verhogen en een positieve indruk achterlaten bij jouw gebruikers, die mogelijk terugkeert voor toekomstige aankopen.

Een productwijzers kan een waardevolle toevoeging zijn aan jouw website. Een productwijzer is een interactieve tool die gebruikers helpt bij het vinden van het juiste product voor hun specifieke behoeften. Door de productwijzer te ontwerpen met behulp van vragen die gericht zijn op de specifieke situatie van de gebruiker, kan er een oplossing worden gevonden die past bij hun behoeften. Dit kan de gebruiker een gevoel van vertrouwen geven en kan de conversieratio van de website verhogen.

Het opzetten van een dealerplatform kan een effectieve manier zijn om de communicatie en samenwerking tussen jouw bedrijf en dealers te verbeteren. Met een dealerplatform kunnen dealers gemakkelijk toegang krijgen tot belangrijke informatie, zoals productinformatie, downloads, marketingmateriaal en verkoopsstatistieken. Daarnaast kan het dealerplatform ook worden gebruikt om de training van nieuwe dealers te verbeteren en om de betrokkenheid van dealers bij bedrijfsinitiatieven te vergroten.

Een eenvoudig contactformulier is een perfecte conversietool op jouw website. Maar wist je dat er zoveel meer mogelijk is met formulieren? Met Gravity Forms kiezen we bij DexVille voor een plugin die verschillende velden en mogelijkheden aanbiedt: van checkboxes, dropdown menus tot conditioinele logica. Zo kan je op basis van de vorige antwoorden van gebruikers nieuwe, gepersonaliseerde opvolgvragen laten verschijnen met een betere gebruikservaring als gevolg. Bovendien kan het ook gekoppeld worden met tools als MailChimp en PayPal, waardoor de mogelijkheden bijna eindeloos worden.

Het opzetten van een extranet voor jouw personeel kan een effectieve manier zijn om de communicatie en samenwerking binnen jouw bedrijf te verbeteren. Met een extranet kan jouw personeel gemakkelijk toegang krijgen tot belangrijke informatie, zoals bedrijfsupdates, documenten en procedures. Daarnaast kan het extranet ook worden gebruikt om de training van nieuwe medewerkers te verbeteren en om de betrokkenheid van het personeel bij bedrijfsevents te vergroten.

Is jouw webapplicatie klaar om gelanceerd te worden? Zorg met onze expertise in digitale marketing voor traffic naar jouw tool door advertenties op bijvoorbeeld Facebook, Instagram of Google. Wij garanderen een feilloze gebruikerservaring van de volledige tool én brengen het naar een hoger niveau door de integratie van geautomatiseerde e-mailmarketing. Ja hoor, dit is de tool die ervoor zorgt dat potentiële klanten nog meer in contact komen met jouw bedrijf.

HOE

Van strategie tot go live

Strategie & kick-off

Een goede strategie en kick-off is essentieel bij het bouwen van een applicatie. Het is belangrijk om de doelgroep, doelstellingen en het budget in kaart te brengen. Door een gedegen plan op te stellen, kan het ontwikkelproces efficiënter verlopen en kan er een succesvolle applicatie worden gebouwd.

Wireframing en design

Bij wireframing en design is het belangrijk om oog te hebben voor UX/UI. UX (User Experience) richt zich op de gebruikerservaring en het gebruiksgemak van de applicatie, terwijl UI (User Interface) zich richt op het visuele aspect en de interactie tussen de gebruiker en de tool.

Webdevelopment

Nadat het design en de content klaar zijn starten onze ervaren developers met het ontwikkelen van de tool. Het omvat het opzetten van het CMS, het programmeren van de look’n feel en het integreren van verschillende functies met CSS, PHP en Javascript als programmeertaal.

Testing en go live

Als de applicatie klaar is kan deze uitgebreid getest worden, kunnen eventuele fouten en bugs worden opgespoord en opgelost. Pas wanneer de tool volledig functioneel en getest is, kan deze live worden gezet. Zo zorgen we voor een foutloze en succesvolle lancering van de website.

ONTMOET ONZE WEB EXPERTEN

lets connect

OOK ZIN IN MEER CONVERSIES?

Op zoek naar een oplossing op maat voor jouw bedrijf? Contacteer DexVille voor het uitrollen en uitvoeren van een tool op maat van jouw bedrijf.

Meer weten over web applicaties & tools? Ontdek deze topics: