Branding

Je bedrijf echt laten stralen? Daarvoor is een sterke branding nodig, met onderscheidende visuele elementen en een pak herkenbaarheid. Het is de basis van een goede uitstraling voor je bedrijf of merk.

INTRO

Waarom heeft
jouw bedrijf of merk een sterke branding nodig?

Een goede, eerste indruk

Een goede naam, tagline, logo en huisstijl helpen een bedrijf of merk om een unieke identiteit en persoonlijkheid te creëren. Het is de eerste stap richting een succesvol verhaal. Met een op maat gemaakt logo, juist gekozen kleuren en lettertypes kan je je onderscheiden van concurrenten. Creëer je een sterk merk? Je potentiële klanten zullen jouw merk voortaan zien als een kwalitatief en betrouwbare brand, het is de visualisering van je waarden en karakter.

Consistentie is alles!

Een consistente stijl zorgt voor een grote herkenbaarheid en versterkt het vertrouwen. Val op in de massa, trek de aandacht en overtuig je klanten van jouw bedrijf. Dit op alle communicatiekanalen: je website, je advertenties, je socials en meer.

Wacht niet langer!
Klik hier.
De koffie wordt al koud…
Klik hier.
Onze expert wacht jou op.
Klik hier.

Branding, meer dan een logo

Je kan geen geweldige branding realiseren zonder te begrijpen wat het doel van je bedrijf is. We starten van een wit blad en geven stapsgewijs vorm aan jouw merk. Tijdens een eerste kick-off meeting luisteren we naar jouw noden, doelen en dromen. We bepalen samen de juiste doelgroep en usp’s die volledig passen bij jouw merk.

Een brandname is vaak het eerste dat mensen over een bedrijf of merk horen of zien. Het kan direct de interesse wekken en een positieve eerste indruk achterlaten. Een sterke brandname zorgt voor herkenning en bekendheid bij het publiek. Het maakt het gemakkelijker voor consumenten om het merk te onthouden en er een positieve associatie mee te hebben.

Een goede tagline maakt het meteen duidelijk wat jouw bedrijf doet. Het kan de producten of diensten bevatten van je bedrijf, maar kan ook je USP’s in de kijker zetten. Een sterke slogan is kort maar memorabel om een blijvende indruk na te laten.

Een logo is vaak het eerste visuele element waar je klanten mee in contact komen. het is jouw kans om een goede eerste indruk te maken. een sterk merklogo is niet alleen herkenbaar en uniek, maar ook flexibel en veelzijdig, zodat het op alle verschillende media goed tot zijn recht komt, in elk formaat, online en offline!

Een sterk logo ontwerpen? Geweldig! We definiëren voor jou een vast kleurenpallet en de juiste lettertypes voor al je communicatie. we geven enkele must-haves vorm: een professioneel visitekaartje, een Social media template of zelfs je werkkledij! Jij geeft aan wat je nodig hebt voor jouw bedrijf.

Een hip nieuw logo én een uniforme huisstijl voor al je communicatie. Maar daar stopt het niet bij DexVille. Klaar om jouw marketing ook naar een hoger niveau te brengen? digital marketing campagnes, drukwerk, een fotoshoot of een nieuwe website? Bij DexVille zijn we de experten die je daarbij helpen!

HOE

 DexVille zorgt voor de volledige creatie van start tot finish.

Kick-off

We luisteren naar jou! Tijdens deze eerste meeting luisteren we naar jouw vragen, inzichten, dromen en doelen. We krijgen op die manier een goed inzicht van je bedrijf of merk en kunnen een beeld schetsen van jouw verwachtingen.

Én start

We bundelen alle gekregen informatie en ons dedicated team van experten gaat aan de slag. We onderzoeken de markt, je concurrenten en starten met de creatie van jouw branding. We houden nauw contact om de verschillende stappen te doorspreken en jouw feedback te verzamelen.

Creatie

Voor elke stap van het brandingproces leggen we verschillende voorstellen voor. We implementeren je feedback en komen samen tot de branding die perfect bij jouw bedrijf of merk past. We geven steeds de nodige toelichting en adviezen om tot het beste resultaat te komen.

Klaar!

Is de keuze gemaakt, dan werken we alles netjes af en bezorgen we je de nodige bestanden. Zo kan ook jij zelf aan de slag met jouw nieuwe huisstijl. Uiteraard staan we steeds klaar voor de verdere uitwerking van je branding op alle media (online en offline).

Ontmoet onze brand designers

lets connect

Tijd voor een rebranding?

Is jouw merk nog up-to-date, of heeft het nood aan een nieuw jasje? Rebranding kan de oplossing zijn om een bestaand merkt nieuw leven in te blazen zonder herkenbaarheid te verliezen! We starten van de bestaande elementen en zorgen dat je bedrijf weer de uitstraling krijgt die het verdient!

Meer weten over branding? Ontdek deze topics: