Websites

Jouw bedrijf digitaal? Dat start met een goede website.

INTRO

Elk bedrijf of merk heeft een website nodig

De basis van je marketingplan

Bij het opstellen van een marketingplan stelt elk bedrijf zich de vraag hoe ze best hun potentiële klanten kunnen bereiken. Digitale marketing is daar de laatste jaren steeds belangrijker in geworden. Je website is dé go-to van leads en klanten. Het is vaak hun eerste touchpoint met jouw bedrijf.

Een website is daarom vaak het centrale punt in je sales funnel, het kanaal waar al je (online) campagnes op landen. Zorg er daarom voor dat iedereen die op je advertenties klikt, informatie zoekt, je klantendienst wil contacteren of interesse heeft in je content, deze gemakkelijk vindt en een goede digitale ervaring krijgt met jouw merk.

Een website is meer dan een digitaal uithangbord

Een website is een ruim begrip en kan dus ook verschillende doelen hebben. Een simpele one-pager website met enkel de belangrijkste informatie over je bedrijf heeft bijvoorbeeld een ander doel dan een landingspagina die zich concentreert over een specifiek topic. Een complexere oplossing, zoals een berekeningsmodule, webshop of webapplicatie. DexVille is de partner die jouw website maakt, van design tot development.

Wacht niet langer!
Klik hier.
De koffie wordt al koud…
Klik hier.
Onze expert wacht jou op.
Klik hier.

ONZE WEBSITE OPLOSSINGEN

Bij jouw webvraag starten we bij DexVille vanaf het begin: de sitestructuur. Welke pagina’s moet jouw website bevatten, wat zijn belangrijke elementen en hoe kunnen we deze verzamelen in een website die gebruiksvriendelijk is? UX/UI webdesign is een belangrijk aspect van het bouwen van een succesvolle website. Het gaat om het ontwerpen van een website die niet alleen mooi is, maar ook gebruiksvriendelijk en functioneel. UX (User Experience) richt zich op het creëren van een positieve ervaring voor de gebruiker, door bijvoorbeeld de navigatie en het design van de website af te stemmen op de behoeften en interesses van de doelgroep. UI (User Interface) richt zich op het visuele aspect van de website, zoals kleur, typografie en lay-out. De combinatie van UI en UX zal ervoor zorgen dat een website aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk is. En die twee elementen zullen zorgen voor een hogere conversieratio en sterke online aanwezigheid van je bedrijf.

WordPress is een van de populairste Content Management Systemen (CMS) ter wereld en biedt vele voordelen. Het is een open-source platform, wat betekent dat het gratis is en door een grote community van ontwikkelaars wordt ondersteund en verbeterd. WordPress is zeer gebruiksvriendelijk en biedt een breed scala aan aanpasbare thema’s en plugins, waardoor het gemakkelijk is om een unieke en functionele website te creëren waar ook jij als klant je weg in vindt. Bovendien biedt WordPress regelmatige updates om de veiligheid en prestaties van de website te optimaliseren. Redenen genoeg dus waarom we bij DexVille kiezen voor WordPress als CMS!

Een landingspagina ontwikkelen voor een specifiek product of dienst is van een niet te onderschatten waarde voor een succesvolle online marketingstrategie. Het stelt bedrijven in staat om hun doelgroep gericht te bereiken en ervoor te zorgen dat bezoekers direct op de pagina terechtkomen met de informatie die zij zoeken. Door de pagina af te stemmen op de behoeften en interesses van de doelgroep, kan de conversieratio worden verhoogd. Bovendien biedt een landingspagina de mogelijkheid om de prestaties van marketingcampagnes te meten en te optimaliseren door middel van analyses en A/B-testen.

Voor ons geen ‘en-plus’, maar de standaard. Iedereen maakt tegenwoordig meer en meer gebruik van zijn smarphone of tablet om te surfen op het internet. Als je website niet goed werkt op deze apparaten, zullen gebruikers afhaken en op zoek gaan naar een alternatief. Een mobile-friendly website zorgt voor een betere gebruikerservaring, waardoor bezoekers langer op de website blijven en meer geneigd zijn om over te gaan tot actie. Ook niet onbelangrijk; een mobile-friendly website is belangrijk voor zoekmachineoptimalisatie, omdat zoekmachines de voorkeur geven aan websites die geoptimaliseerd zijn voor alle apparaten.

Als prefered partner kiezen wij voor de hosting van onze WordPress website steeds voor een Kinsta hosting. Waarom? Kinsta hosting is gebaseerd op de Google Cloud Platform-infrastructuur, wat betekent dat het een zeer betrouwbaar en snel hostingplatform is. Kinsta garandeert ook automatische schaalbaarheid waardoor hostingcapaciteit automatisch aangepast kan worden aan de behoeften van website. Nog voordelen: Kinsta hosting biedt ook een zeer gebruiksvriendelijke interface én 24/7 support van een team van WordPress-experts.

Met jouw nieuwe website onderscheidt je je van de concurrenten en ga je meer klanten aantrekken. Jouw nieuwe website aanvullen met een social media campagne of advertenties op Google? Bij DexVille maken we van jouw digitale marketing een succes.

HOE

Van strategie tot go-live

Kick-off

Een goede kick-off is essentieel bij het bouwen van een website. Het is belangrijk om de doelgroep, doelstellingen en het budget in kaart te brengen. Door een gedegen plan op te stellen, kan het ontwikkelproces efficiënter verlopen en kan er een succesvolle website worden gebouwd.

Wireframing en design

Bij wireframing en design is het belangrijk om oog te hebben voor UX/UI. UX (User Experience) richt zich op de gebruikerservaring en het gebruiksgemak van de website, terwijl UI (User Interface) zich richt op het visuele aspect en de interactie tussen de gebruiker en de website.

Contentcreatie

Contentcreatie, copywriting en fotografie zijn belangrijke aspecten bij het ontwikkelen van een degelijke website. Goede content trekt niet alleen de aandacht van de bezoeker, maar zorgt ook voor een hogere positie in zoekmachines. Door professionele copywriting en fotografie te gebruiken, kan er een aantrekkelijk verhaal worden gebracht dat aansluit bij je merkidentiteit.

Webdevelopment

Nadat het design en de content klaar zijn, gaan onze ervaren webdevelopers van start met de ontwikkeling van je website. Het omvat het opzetten van het CMS, het implementeren van het design en het integreren van verschillende functies met HTML, CSS, PHP en Javascript als programmeertaal.

Testing en go live

Als de website klaar is kan deze verder uitgebreid getest worden. Zo kunnen eventuele fouten en bugs worden opgespoord en opgelost voor de livegang. Pas wanneer de website volledig functioneel en getest is, op verschillende browsers en devices, kan deze live worden gezet. Zo zorgen we voor een foutloze en succesvolle lancering van jouw nieuwe website.

Ontmoet onze web experten

lets connect

OOK ZIN IN MEER CONVERSIES?

Wil je je online aanwezigheid verbeteren? Meer bezoekers aantrekken of leads genereren? Contacteer DexVille voor een betere gebruikservaring en een professionelere online uitstraling.

Meer weten over websites? Ontdek deze topics: