Social media

Social media is een onmisbaar platform geworden om merken tot leven te brengen. Het is vandaag dé plek bij uitstek om in contact te komen met jouw doelgroep.

INTRO

Benut de kracht van social media.

Breng je merk tot leven

Social media biedt een unieke kans om jouw merk tot leven te brengen, in leven te houden en een persoonlijke connectie te maken met jouw doelgroep. Door boeiende content te delen, van pakkende visuele posts tot inspirerende verhalen, kun je jouw merkidentiteit versterken en jouw waarden en visie op een authentieke manier communiceren.

Vergroot jouw bereik en impact

Door actief te zijn op verschillende kanalen zoals Facebook, Instagram, LinkedIn en zelfs YouTube of TikTok kun je jouw bedrijf in de schijnwerpers zetten en volgers opbouwen voor jouw merk. Met miljarden gebruikers wereldwijd is social media een ongeëvenaarde kans om elke doelgroep te bereiken en te betrekken. DexVille selecteert voor jou de juiste kanalen aan de hand van jouw doelgroep, merk en product.

Door gebruik te maken van gerichte advertenties, doordachte targetting en strategische content, kun je je boodschap precies bij de juiste doelgroep bezorgen. Het resultaat? Een groot bereik, meer websiteverkeer en meer leads én conversies!

Do it, track it, know it.

Social media hebben niet enkel de mogelijkheid om een groot bereik te genereren, klanten te binden en je merk verder te laten groeien. Het gaat verder dan dat: social media bieden met hun statistieken en advertentietools ook de mogelijkheid om campagnes tot in de puntjes op te volgen en bij te sturen. Want meten is weten, een vuistregel waar we bij DexVille elke dag mee werken. Onze social media experts verfijnen en optimaliseren dan ook elke campagne om zo het optimale resultaat te bekomen.

Wacht niet langer!
Klik hier.
De koffie wordt al koud…
Klik hier.
Onze expert wacht jou op.
Klik hier.

JOUW SOCIAL MEDIA, ONZE EXPERTISE

Een pakkende visuals, een boeiende video en overtuigende copy: het zijn de belangrijkste elementen voor het maken van goede content. Content die je kan inzetten op verschillende social mediakanalen, maar natuurlijk ook op je website of blog. Inspirerende quotes en interactieve polls zijn slecht twee voorbeelden van hoe je jouw publiek betrokken houdt. Actief in bijvoorbeeld de food-sector? Al eens gedacht aan het creëren van recepten met jouw product om je klanten te blijven inspireren?

Consistentie is de sleutel tot het creëren van een sterk merk. Bij DexVille slaan onze Social Media experten de handen in elkaar met onze Designers. Zij ontwikkelen de nodige templates voor tal van verschillende soorten posts, in alle formaten van de kanalen die jij gebruikt. Het zorgt niet alleen voor een professionele, uniforme uitstraling: het zorgt voor een efficiënte basis voor het maken van nieuwe content. Met oog voor detail zorgen we ervoor dat je branding uitgewerkt wordt tot consistente en herkenbare social media posts.

Een strategische aanpak is essentieel voor succes op social media. Denk aan consistent posten, op geregelde tijdstippen en met doordachte content. Onze experten stellen samen met jouw Account manager een content kalender samen die met jou delen, aanpassen en finaliseren. We houden hierbij rekening met jouw input voor productlanceringen of seizoensgebonden campagnes om zo je doelgroep te blijven boeien.

Met organische posts krijg je de kans om jouw vaste volgers op een authentieke manier te bereiken. Ons team zorgt voor boeiende en relevante content om jouw klantenbestand vast te houden en uit te breiden. We vertellen over jouw merk, verhaal en identiteit. Door je bedrijf in al zijn facetten te tonen zullen klanten een emotionele connectie voelen.

Een breder publiek bereiken? Nieuwe klanten aantrekken? Leads genereren, werken aan je brand awareness of sales op je webshop boosten? Dan is social media advertising een dankbaar medium, waar je heel doelgericht kan adverteren. Op basis van jouw doelen stellen onze social experts samen met onze designers verschillende types advertenties op.

We selecteren de meest geschikte advertentiekanalen, doen aan AB testing en optimaliseren continu.

Met regelmatige rapportages houden we je steeds op de hoogte van de resultaten, analyseren we alle lopende campagnes en luisteren we naar jullie feedback. Zien we dat een bepaald kanaal beter presteert, of we moeten veranderen van strategie? Je kan op onze in-house expertise rekenen.

HOE

Social media succes in 4 stappen

Kennismaking & doelstellingen

We duiken als het ware in jouw merk en doelstellingen. We luisteren aandachtig naar jouw visie en de richting die je uit wil, zodat we een optimale social mediastrategie kunnen bepalen. We nemen een kijkje naar je concurrenten en doen een uitgebreid onderzoek naar de juiste doelgroepen en kanalen. Samen definiëren we meetbare doelen en stellen we een strategie op die perfect aansluit bij jouw merkidentiteit en doelgroep.

Creatie en planning

Met de doelstellingen duidelijk voor ogen starten we met het maken van jouw content. Ons ervaren DexVille team ontwikkelt sterke visuals en converterende copy. We brengen alles samen in duidelijke content kalenders voor alle verschillende kanalen. Maar daar stopt het niet, ook je pagina zelf moet er professioneel uitzien. We maken een passende coverfoto, passen de inleidende teksten aan en zorgen voor een duidelijke opmaak en structuur voor verschillende talen, winkels, …

Uitvoering & engagement

Tijd om de posts tot leven te brengen en jouw doelgroep te betrekken! We beheren jouw social mediakanalen met zorg en zetten organische posts en doelgerichte advertenties in om jouw boodschap bij de juiste mensen te krijgen. Dit op de juiste momenten, op de juiste kanalen, waar jouw doelgroep en (potentiële) fans online zijn. Op die manier werken we aan een maximaal bereik én dus meer leads.

Analyse & Optimalisatie

Met social media analytics meten we het succes van jouw campagnes en verzamelen we waardevolle inzichten. We houden je regelmatig op de hoogte met uitgebreide rapportages en bespreken de resultaten. We maken meer gebruik van content waarvan we zien dat deze werkt op de verschillende kanalen en laten low-engagement posts links liggen. Zo bekomen we een maximaal rendement van jouw investering.

Ontmoet onze social media marketeers

lets connect

SOCIAL MEDIA EXPERTS

Bij DexVille hebben we experts voor alle kanalen. We adviseren jouw bedrijf en werken een sterke approach uit die jouw merk doet shinen.

Meer weten over social media? Ontdek deze topics: