Radio & Audio

Kan jij spontaan meezingen met die reclamespot die je net hoorde? Ja, ook met audio kan je jouw doelgroep bereiken én je merk memorabel maken!

INTRO

Een sterke audio branding, een meerwaarde voor elk merk

Een herkenbare klank

‘Seg Devos, Ja Lemmens’ of ‘Tegels, natuursteen, parket’, jep je weet direct over welke merken we spreken, toch? Audio is een krachtig hulpmiddel om je merk te onderscheiden en herkenbaar te maken. Van pakkende radiospots tot boeiende podcasts, geluid branding en creatieve jingles audio kan de emotionele verbinding met je doelgroep versterken en je merk de herkenbaarheid geven die het verdient.

Hallo, HALLO of HALLLLOOOOOO

In een wereld vol visuele prikkels, wordt de kracht van geluid vaak onderschat. Sterke audio kan de sfeer bepalen, emoties oproepen en een boodschap overbrengen op een manier die visuele elementen niet kunnen. Een herkenbare jingle, stemacteur en deuntje kunnen van jouw merk een sterk audiomerk maken, wat leidt tot meer brand awareness én sales op lange termijn.

Wacht niet langer!
Klik hier.
De koffie wordt al koud…
Klik hier.
Onze expert wacht jou op.
Klik hier.

RADIO, PODCATS, MUZIEK EN MEER

Een effectieve radiospot kan de aandacht van luisteraars grijpen en je boodschap krachtig overbrengen. Onze creatieve teams zijn experts in het ontwikkelen van sterke radiospots. Van concept tot productie, we zorgen ervoor dat je radiocampagne impact heeft. En als je dacht dat een radiospot enkel kan gebruikt worden op de klassieke radiozenders heb je het grondig mis! Tegenwoordig is de investering in een radiospot inzetbaar op tal van kanalen: Spotify, in-game advertising, SoundCloud … Ook niet onbelangrijk: jouw radiospot kan je meteen ook inzetten in je merkvideo.

De juiste klank is cruciaal wanneer je een reclamespot gaat maken. Instrumenten, achtergrondgeluiden en emoties maken of kraken je radiospot. Onze experts helpen je bij het creëren van een herkenbaar audiomerk. Of het nu gaat om een uniek deuntje of een pakkende jingle, we zorgen ervoor dat je merk blijft hangen in de hoofden van je doelgroep.

Een pakkende jingle kan je merk onmiddellijk herkenbaar maken. Een herkenbare ‘BUDUMSHH’, ‘AHHHHHHH’ of ‘MMM’, een gillende basgitaar ertussen of eerder een triangel? Een jingle draagt bij aan de persoonlijkheid van een sterk merk. De juiste keuzes voor het ontwikkelen ervan zorgen ervoor dat deze jarenlang bruikbaar blijft. Wij onderzoeken wat de ideale match is en wat voor jingle de juiste sfeer zet. Laat je doelgroep neuriën en je merk herinneren.

Heb jij ook het gevoel dat iedereen tegenwoordig podcasts maakt? Logisch toch! Podcasts zijn een krachtig medium om waardevolle content te delen en je autoriteit in je branche te versterken. Door een kwalitatieve podcast te lanceren zal je snel aanzien worden als de expert in jouw vakgebied. Samen zoeken we de juiste topics uit en schrijven we pakkende scripts uit met boeiende en informatieve podcasts als gevolg.

Sterke audio interviews kunnen diepgaande inzichten bieden en de stem van je merk laten horen. We helpen je bij het plannen, opnemen en bewerken van interviews die de persoonlijkheid en expertise van je merk benadrukken. Een gesprek met de CEO of een review van je klant? Wij staan je bij in de volledige uitwerking van A tot Z.

Een goede radiospot en catchy jingle werken het beste in een volledige marketingstrategie. Aangevuld met een creatieve campagne, social media content en een goede website bijvoorbeeld. Bij DexVille selecteren we de juiste mix aan digitale marketingproducten gepersonaliseerd voor jouw merk.

HOE

Brainstormen, schrijven en… net niet zingen

Kick-off

Waarvoor heb jij audio nodig? Een nieuwe branding, een creatieve campagne of een social mediastrategie? We brainstormen erop los en komen bij je terug met de beste voorstellen. Nog niet overtuigd van het voorstel? Misschien komen we de volgende keer jouw radiospot presenteren met een live band!

Opnames

STILTE VOOR OPNAMES! Want in een radiostudio is het uitermate belangrijk dat alles tot in de puntjes voorbereid is. Onze experten managen het volledige traject: van start, creatie tot opnames en aanlevering. Wij adviseren je bij het kiezen van de beste stemacteurs, muziekinstrumenten en media.

Media buying

Jouw sound branding en nieuwe radiospot zijn klaar? Dan verspreiden we die natuurlijk ook op de juiste media. Onze in-house experten hebben contacten bij alle grote mediabedrijven voor het aankopen van ruimte op radio, tv en digitale kanalen. We onderhandelen voor jou de juiste pakketten, steeds aan de scherpste prijzen.

Ontmoet onze creatieven

lets connect

TIJD VOOR EEN NIEUW LIEDJE?

Is het tijd om je merk een unieke audio-identiteit te geven? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe DexVille je kan helpen om je merk te laten klinken als geen ander

Meer weten over radio & audio? Ontdek deze topics: