Data & performance

Meten is weten. Het is de tool die jij nodig hebt om van je marketing een succesverhaal te maken.

INTRO

Data is kennis, en kennis is alles!

Meetbaar succes

In een snel veranderend marketing landschap is data hyperbelangrijk. Data stelt ons in staat om strategische beslissingen te nemen, campagnes te analyseren en te vernieuwen. Zo zorgen we ervoor dat elke digitale strategie een succesverhaal wordt.

Begrijpen, leren, aanpassen

Bij DexVille blijven we voortdurend werken aan jouw campagnes. We werken niet met één statische campagne: wij gaan testen wat het beste werkt. Verschillende visuals, ad copy’s, kanalen en eindbestemmingen.

Wacht niet langer!
Klik hier.
De koffie wordt al koud…
Klik hier.
Onze expert wacht jou op.
Klik hier.

Meten is weten

DexVille is een privacy-first marketing agency. Dat wil zeggen dat we de gegevens van jou en jouw klanten heel serieus nemen. Door geen gebruik te maken van de Amerikaanse gigant Google Analytics 4, maar bewust te kiezen voor Piwik Pro, kunnen we inzetten op nauwkeurige én privacygerichte analyses, van gebruikersgedrag tot websiteprestaties.

Social media is meer dan een kanaal om jouw merk in de picture te zetten. Bij DexVille gebruiken we data om jouw marketingcampagnes meer slaagkansen te geven en om strategieën te ontwikkelen die jouw merk verbinden, betrekken en laten groeien.

Adverteren op Google kan enorm krachtig zijn voor jouw bedrijf of merk. Door gebruik te maken van onze jarenlange expertise, gecombineerd met data over jouw doelgroep, zorgen wij ervoor dat jouw marketingcampagne een succes wordt. Wij gaan actief op zoek naar de juiste keywords, we kijken naar de strategieën die jouw concurrenten gebruiken én sturen jouw campagnes continu bij.

Met Keyed ads richten we ons op precisie, want meten is weten. Waar worden jouw advertenties getoond, welke ads werken het beste en welke aanpassingen kunnen we daardoor maken? Ontdek hoe wij bij DexVille gegevens gebruiken om doelgerichte advertenties te maken die precies de juiste snaar raken. Van demografie tot gedragsanalyse, Keyed ads brengt jouw boodschap naar degenen die het het meest waarderen.

In de wereld van big data is Google’s BigQuery de onmetelijke oceaan waarin we duiken. Bij DexVille gebruiken we BigQuery om diepgravende analyses uit te voeren, patronen te identificeren en verborgen schatten van inzicht te ontdekken.

Bij DexVille geloven we steevast dat creativiteit en performance hand in hand gaan. Onze strategen denken na over de beste aanpak voor jouw merk. Onze graphic designers maken voor jouw merk de beste digitale ontwerpen. En onze data analysten zorgen ervoor dat de performance van jouw campagne optimaal is.

HOE

Grafieken én cijfers.

Analyse van het nu

Voordat we actie ondernemen, begrijpen we. We duiken diep in jouw huidige gegevenslandschap, identificeren sterke punten, ontdekken uitdagingen en lokaliseren kansen. Deze grondige analyse vormt de basis van elke strategische beslissing die we nemen.

Implementatie

We implementeren de uitgestippelde strategieën met precisie. Van het instellen van geavanceerde trackingtools tot het lanceren van doelgerichte advertentiecampagnes, elke stap wordt uitgevoerd met een scherp oog voor detail. We monitoren voortdurend prestaties, analyseren nieuwe gegevens en passen onze aanpak aan. Onze flexibiliteit stelt ons in staat om in real-time te leren, te evolueren en de beste resultaten te garanderen.

Rapportage

Transparantie is een kernwaarde bij DexVille. We nemen je geregeld mee door duidelijke, begrijpelijke rapporten die de resultaten en de voortgang van jouw campagnes laten zien. Met meetbare KPI’s weet je altijd precies hoe jouw digitale aanwezigheid presteert.

Ontmoet onze data experten

lets connect

Meetbaar succes

Duik met ons in de wereld van datagestuurde groei en ontdek hoe jouw bedrijf hierdoor kan shinen.

Meer weten over social media advertising? Ontdek deze topics: