ARTIFICIAL INTELLIGENCE

De machines doen niet al het werk. Maar ze helpen wel om jouw digitale marketing te verbeteren.

INTRO

Laat Artificial Intelligence (AI) het saaie werk uit handen nemen

Next-level analyses van data

Het analyseren van data is een vast onderdeel van digitale marketing. We zijn steeds op zoek naar patronen en trends zodat we jou kunnen adviseren hoe je je communicatie of campagnes moet aanpassen. Dit kan gebeuren omdat je een nieuw product of nieuwe service lanceert, of omdat je onderhevig bent aan seasonality met drukke en kalme periodes doorheen het jaar.

Aan de hoeveelheid gegevens om te analyseren is er nooit een gebrek. Maar het trekken van de juiste conclusies is vaak tijdrovend en niet altijd betrouwbaar. Dit is één van de terreinen waar AI zijn grote kracht bewijst. We maken gebruik van cloud-toepassingen die snel relevante verbanden kunnen aantonen die ons toelaten om ideeën te valideren.

Voorspellen van toekomstige trends

Dankzij het analyseren van historische data kan AI ook goed de kans inschatten of toekomstige tendensen zich zullen voordoen. Op die manier kunnen wij je marketingbudget efficiënter inzetten, bijvoorbeeld door het zwaartepunt te leggen op periodes die rendabel voor je zijn en gas terug te nemen op momenten dat dit niet zal renderen.

Wacht niet langer!
Klik hier.
De koffie wordt al koud…
Klik hier.
Onze expert wacht jou op.
Klik hier.

GEBRUIK DE ROBOTS

Heel vaak wordt er data verzameld gewoonweg omdat het technisch mogelijk is. Door enkel de nadruk te leggen op KPI’s die relevant zijn voor jouw onderneming zorgen we ervoor dat de rapportages en de communicatie helder zijn en blijven. Zo weet je precies wat je investering je oplevert.

AI helpt niet enkel bij het doorploegen van grote hoeveelheden cijfers maar ook bij het volledige creatieve proces. Vergis je niet: de ideeën komen nog steeds van onze creatieven en grafische vormgevers. Hoe maken onze grafische experts dan gebruik van AI? Om lange, repetitieve taken te automatiseren, of om jouw afbeeldingen, foto’s en video’s te retoucheren, te vergroten of te optimaliseren voor verschillende kanalen.

Wist je dat het onderzoek en het vergaren van informatie een kwart van de tijd in beslag neemt van copywriters? Onze copywriters kennen de knepen van prompt engineering waarbij ze de juiste vragen weten te stellen aan een AI om snel tot de juiste informatie te komen.

Ook in onze paid advertising campagnes op Google en Meta wordt al veelvuldig gebruikt gemaakt van AI. Dankzij geautomatiseerde biedstrategieën vertonen we advertenties enkel aan de juiste doelgroep waarbij de kans het grootst is dat klikken ook tot conversies leiden. Zo maximaliseren we het rendement van uw marketingbudget.

Artificiële Intelligentie is niets zonder de mensen die ermee werken, de prompt engineers. Maar Artificiële Intelligentie is ook geen product op zich. Daarom bieden we bij DexVille een ruimer aanbod aan services en producten aan. Met behulp van de laatste technologieën zorgen we zo voor een SEA campagne die scoort, een social media campagne met imact of een branding die jouw merk versterkt.

HOE

Van idee tot uitvoering

Roadmap

We starten bij jouw vraag: doelen, doelgroepen en huidige marketingprocessen. We luisteren naar jouw behoeften en stellen een op maat gemaakt voorstel voor, dat gericht is op het bereiken van meetbare resultaten.

Selecteren van platformen en tools

Op basis van ons intakegesprek kijken we welke technologieën nodig zijn om dit te realiseren en wat er mogelijk is binnen welk budget en welke termijn. Zijn er al elementen aanwezig binnen jouw bedrijf (denk aan historische data)? Of moeten we zelf op onderzoek uit om een relevante dataset samen te kunnen stellen? Voor onze experten is geen uitdaging te groot.

Uitrol, verfijning en follow-up

Zoals bij elk product en elke service: het proces stopt niet bij de lancering, integendeel. Vooral bij AI-projecten is verdere verfijning op basis van nieuwe data een must! Op die manier maken we AI-producten alsmaar performanter en robuuster.

Ontmoet onze AI specialisten

lets connect

IETS VOOR JOU?

Ontdek hoe Artificiële Intelligentie jouw digitale strategie vooruit kan helpen! Contacteer onze experten voor een persoonlijk gesprek.

Meer weten over artificial intelligence? Ontdek deze topics: