Creativity

Dexville gaat voor creativiteit die werkt. Creativiteit die de brug vormt tussen jouw merkstrategie en onze digitale expertise. Zodat je doelgroep jouw merk als  relevant, aantrekkelijk en uniek ervaart.

Antwerpen

Branding

Je merkwaarden en merkpersoonlijkheid tot leven laten komen, daar gaat branding voor ons over. In een stijlvolle, moderne merkidentiteit die toepasbaar is op alle communicatiekanalen.

Design

Design is geen alleenstaand gegeven voor ons. Het is een logisch gevolg van ons creatief proces. Nood aan een website, Facebook-advertentie of e-mail? Wij ontwerpen met de ervaring van de consument in gedachten. Zodat jouw communicatie mooi wordt, maar vooral ook de aandacht trekt en een dialoog start.

Concept

Daar waar de merkidentiteit stopt, begint het merkconcept. Hoe maken we jouw merkpersoonlijkheid voelbaar in de realiteit? Welke belofte maak je waar voor je klanten? Bij elke briefing houden we dat in gedachten en zoeken we van daaruit naar creatieve invullingen.

Copywriting

We schrijven woorden die doen denken. Die merken tot leven brengen en klanten doen kopen. Onze aanpak? We vertrekken van een leeg blad en bepalen de boodschap samen met jou. Of we starten van wat op papier staat en herschrijven tot elke letter jouw merkpersoonlijkheid uitademt.

En op onze blog.

Content Marketing

Efficiënt content creëren voor al jouw digitale kanalen

Lees artikel
Ecommerce

Waarom dit het beste moment is om te investeren in uw e-commerce

Lees artikel
afsprakenmodule

Een afspraak boeken via je website, da’s pas tijdwinst

Lees artikel

Uitbreidingstraat 82
2600 Berchem
België

info@dexville.be

+32 3 808 16 38

Square Marie Curie 50
1070 Anderlecht
België

info@dexville.be

+32 2 808 77 15

Herikerbergweg 88,
1101 CM Amsterdam
Nederland

info@dexville.be

+31 20 241 8606