Email marketing

Klanten werven is slechts één aspect van marketing. Nog interessanter is bestaande klanten behouden al was het maar om de eenvoudige reden dat het veel goedkoper is een bestaande klant te behouden dan een nieuwe klant te winnen. 

Email marketing vormt hiervoor het perfecte instrument. U wilt immers constant in contact blijven met uw prospecten en klanten. Het is de meest directe manier om uw cliënteel op de hoogte te houden van nieuws en promoties.  

Client nurturing: de sleutel tot succes 

De wereld gaat snel en dat geldt des te meer voor de digitale wereld. Consumenten worden voortdurend blootgesteld aan boodschappen tot in de mailbox toe. Het sowieso niet evident om u online te onderscheiden van uw concurrenten. Iedereen kent het principe van mond aan mond reclame. Dit is ook online een belangrijke factor in het onderhouden en het uitbreiden van uw klantenbestand.  

Ook email marketing is vandaag de dag een specialisatie op zich. Dexville beschikt over de kennis en ervaring om uw email marketingcampagnes te plannen op te zetten en uit te voeren. De sleutel hierin is het opbouwen van een zorgvuldige databank die u toelaat om voor elke promotie of actie de juiste klanten aan te spreken.  

Van persona over segmentatie tot verkoop 

Alles begint met het in kaart brengen van persona’s: de ene klant is immers de andere niet. Hoewel ze allemaal in uw klantenbestand zitten, hebben sommige groepen klanten andere behoeften dan anderen. Op basis van deze wetenschap voeren we segmentaties uit waarnaar u tenslotte een e-mail met een bepaalde promotie kunt sturen. Op die manier spreekt u enkel geïnteresseerden aan zonder dat u andere segmenten van uw cliënteel onnodig aanspreekt. 

E mail marketing kan uw onderneming een flinke boost geven en de experten van Dexville helpen u daarbij. Neem snel en vrijblijvend contact met ons op. 

Uitbreidingstraat 82
2600 Berchem
België

info@dexville.be

+32 3 808 16 38

Square Marie Curie 50
1070 Anderlecht
België

info@dexville.be

+32 2 808 77 15

Herikerbergweg 88,
1101 CM Amsterdam
Nederland

info@dexville.be

+31 20 241 8606