Search & Social campaigns

Sociale media en zoekmachines zijn vandaag de dag bijna niet meer weg te denken uit ons dagdagelijkse leven. Maar het zijn ook unieke manieren om met uw klanten en prospecten in contact te treden. Dit kan zowel op een organische manier door het delen van content van uw website als via betalende advertenties. 

Search & Social campaigns dragen de unieke eigenschap in zich dat u uw producten en diensten kunt aanbieden aan geïnteresseerden op het moment dat ze hiernaar op zoek zijn. Dit type van online marketing werkt met een zogenaamd pay-per-click model (PCC). Uw advertentie wordt getoond en enkel wanneer iemand hierop klikt of interactie aangaat, betaalt u. Dit laat u toe om uw beschikbaar budget op een zo optimaal mogelijke manier in te zetten. 

Controle over uw budget… en uw advertentieplanning 

Afhankelijk van uw budget en uw specifiek product stellen onze specialisten lijsten op met zoekwoorden en doelgroepen. Zo weet u dat uw investering optimaal wordt ingezet. U behoudt perfecte controle over uw kosten omdat u een maandelijks budget naar wens kunt bepalen. Verder kunt u bepalen wanneer en waar uw advertenties verschijnen. Wilt u het hele land bereiken, de klok rond? Of wilt u juist heel lokaal werken tijdens bepaalde dagen van de week of uren van de dag? De grote flexibiliteit van Google Ads, Microsoft Advertising of Facebook Advertising laten dit toe. 

Voor grote en kleine budgetten 

Al deze kenmerken maken search & social campaigns een interessante optie voor zowel grote als kleine adverteerders. Zelfs met een heel beperkt budget kun u in verhouding een behoorlijk groot rendement behalen. Ook hier geldt: laat zulke zaken over aan professionals. Dankzij onze uitgebreide ervaring met KMO’s heeft Dexville een uniek inzicht in de noden van ondernemingen en het zoekgedrag van uw mogelijke klanten.

Meer weten over onze expertise met zoekmachines en sociale media? Contacteer ons vrijblijvend. 

Uitbreidingstraat 82
2600 Berchem
België

info@dexville.be

+32 3 808 16 38

Square Marie Curie 50
1070 Anderlecht
België

info@dexville.be

+32 2 808 77 15

Herikerbergweg 88,
1101 CM Amsterdam
Nederland

info@dexville.be

+31 20 241 8606