Local

Elke dag zoeken mensen massaal naar producten en diensten in hun omgeving: een supermarkt op de weg naar huis, een boekhouder in de buurt of een restaurant dichtbij het werk. Klein of groot? Lokale marketing is belangrijk voor elk bedrijf. Wij helpen je er graag bij.

Antwerpen

Social

Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram en Pinterest zijn perfect voor lokale marketing. Met geavanceerde targeting vergroten we moeiteloos de zichtbaarheid van je zaak in de regio die jij kiest.

Online bedrijvengids

Bedrijvengidsen zijn een belangrijke bron voor lokale consumenten. Platformen als goudengids.be en TripAdvisor doen het altijd goed voor lokale zoekopdrachten zoals ‘restaurant Antwerpen’ of ‘loodgieter Gent’. Als we jouw bedrijf een plaats geven op die platformen,, trek je heel wat extra bezoekers aan.

Chat

Consumenten houden van chatten. De drempel is lager dan bij bellen of mailen en ze krijgen sneller antwoord. Jij verlaagt met een chatmodule op je website dan weer de druk op je klantendienst en kan elk gesprek gebruiken om je conversieratio te boosten. Niet overtuigd? We tonen je met plezier de cijfers van een paar succesvolle voorbeelden.

SEO / SEA 

Zo’n 90% van de Belgische zoekopdrachten start bij Google. En consumenten die op zoek gaan naar lokale bedrijven, zijn vaak klaar om te kopen. Spring jij eruit tijdens hun zoektocht? Dan stijgt je verkoop. Onze SEA-, SEO- en Google My Business-experts laten je graag zien hoe.

TV locale, Print & Display 

Heb je een actie of promotie of wil je bekender worden in een bepaalde regio? Advertenties in lokale bladen of op lokale TV blijven een effectief en betaalbaar middel. Met Display-advertenties voeg je eenvoudig en goedkoop een online component toe. Onze designers en performance marketeers zorgen voor een mooie, resultaatgerichte advertentie.

Navigatie-apps

Navigatie-apps als Waze zijn razend populair. Wij zorgen ervoor dat mensen jouw advertentie op die apps te zien krijgen als ze in de buurt van jouw zaak zijn. Net op het juiste moment.

En op onze blog.

Content Marketing

Efficiënt content creëren voor al jouw digitale kanalen

Lees artikel
Ecommerce

Waarom dit het beste moment is om te investeren in uw e-commerce

Lees artikel
afsprakenmodule

Een afspraak boeken via je website, da’s pas tijdwinst

Lees artikel

Uitbreidingstraat 82
2600 Berchem
België

info@dexville.be

+32 3 808 16 38

Square Marie Curie 50
1070 Anderlecht
België

info@dexville.be

+32 2 808 77 15

Herikerbergweg 88,
1101 CM Amsterdam
Nederland

info@dexville.be

+31 20 241 8606