Dexville is geregistreerd dienstverlener voor KMO-portefeuille
voor (strategisch) ADVIES

Registratienummer: DV.A241882

Brussel

Wat is het voordeel voor jouw onderneming om samen te werken met DexVille, geregistreerd Dienstverlener voor KMO-portefeuille?

Sinds de oprichting van DexVille in 2019, hebben steeds meer klanten beroep gedaan op onze diensten voor het leveren van STRATEGISCH ADVIES. De strijd om de aandacht van consumenten is immers bikkelhard en verwachtingen van kopers blijven groeien. “Goed” is niet meer goed genoeg. Onze raad: streef naar een optimale gebruikerservaring. Denk na over je doelpubliek en onderzoek hoe je elk “touchpoint” personaliseert. Creëer een context die hyperrelevant is voor jouw klanten.

We zien dat onze klanten (meestal KMO’s) een zodanige focus hebben op hun core business dat ze zelf niet toekomen aan het (her)definiëren van hun strategie. Of dat ze er gewoon de expertise niet voor in huis hebben. DexVille wil je partner zijn die met kennis van zaken een strategie uitdenkt, onderbouwt, en toelicht. Het feit dat we met de meeste van onze klanten reeds een jarenlange relatie hebben opgebouwd, maar toch buiten de onderneming zelf opereren maakt van DexVille een gewaardeerde partner voor de ontwikkeling van hun strategische ontwikkeling.Wil je ontdekken wie zich concreet over je strategie gaat ontfermen ? Ontmoet het team !

Antwerpen

We merken dat KMO’s vaak geneigd zijn om – meestal onder financiële druk – beslissingen te nemen die direct effect hebben voor hun onderneming : zichtbare stijging van het aantal conversies, meer bezoek op hun website, … Ze verliezen hierdoor het langere termijnperspectief uit het oog : welke weg moeten we uitgaan om in een veranderende markt overeind te blijven?

Wanneer u beroep doet op een geregistreerde dienstverlener voor KMO-portefeuille, haalt u kwaliteit en ervaring in huis én recupereert u een aanzienlijk deel van uw investering.

Wat is KMO-portefeuille?

KMO-portefeuille is een maatregel waardoor je – als ondernemer – financiële steun krijgt voor de aankoop van diensten die de kwaliteit van je onderneming verbeteren. DexVille biedt gesubsidieerde diensten aan binnen het domein STRATEGISCH ADVIES, zoals bijvoorbeeld het opstellen van een communicatieplan voor je bedrijf.

Kleine ondernemingen genieten 30% steun, een middelgrote onderneming 20% steun. Het maximale steunplafond per jaar is 7.500 euro.

KMO-portefeuille wil toegankelijk zijn voor zoveel mogelijk bedrijven. Daarom maken we het eenvoudig om je aan te melden en een subsidieverzoek in te dienen. Vraag hier je subsidie aan.

Brussel

Wat moet je doen om aanspraak te maken op financiële ondersteuning bij je strategische ontwikkeling ?

 1. Je ondertekent een overeenkomst voor ADVIES bij DexVille.
 2. Via de website van VLAIO dien je je subsidieaanvraag in. Vergeet het DexVille registratienummer (DV.A241882) niet te vermelden. Uw recht op subsidiëring geldt maximaal 14 dagen na de formeel vastgelegde startdatum van uw strategieproject.
 3. Je stort je eigen bijdrage op KMO-portefeuille rekening van Sodexo (je krijgt het rekeningnummer per mail).
 4. Je subsidie wordt op KMO-portefeuille rekening gestort (door Agentschap Innoveren & Ondernemen)
 5. DexVille levert de adviesprestaties
 6. DexVille factureert en je betaalt online via KMO-portefeuille
 7. Je geeft ons hopelijk een positieve beoordeling

Een aantal adviesdomeinen waar DexVille reeds haar expertise heeft aangetoond :

Persona Research

Personae zijn fictieve en algemene vertegenwoordigers van ideale klanten. Personae helpen KMO’s om hun klanten beter te leren kennen, in hun huid te kruipen en hun denken en handelen beter te begrijpen. Personae helpen bij de creatie van content, websites, product- en service-ontwikkeling, acquisitie, opvolging van verkoop, enz. Via personae-workshops gaan we samen met onze klanten op zoek naar de archetypes in hun sector.

Omni-Channel Strategy

Een digitale marketingstrategie bedenken vereist een divers team van experten: search, social, design, e-mail, web, enz. Het is belangrijk dat multidisciplinair wordt nagedacht. Enkel zo bereik je een omni-channelstrategie in de ware zin van het woord. Bij DexVille werken de mensen niet in silo’s van hun eigen expertise, wel geïntegreerd, met de klant als centrale focus.-

Daarnaast kunnen klanten ook bij ons terecht voor o.a. advies rond Competitor Research, Brand Positioning, Opstellen van Contentplannen, Advies rond Marketing Automation, etc.

Na oplevering van het strategische plan kan DexVille bijkomend voorzien in de UITVOERING van de voorgestelde adviezen. Deze uitvoerende prestaties zijn echter niet subsidieerbaar.

Antwerpen

Meet our strategic team

GEERT BUNTINX 

Head of Strategy
& Creative Director

 • 24 years relevant professional experience
 • concept & strategy – marketing strategy – creative concept – story telling – customer journey – presonas

BENJAMIN SLAP

Head of Product Strategy
& Digital Traffic

 • 15 years relevant professional experience
 • Performance strategy – SEA / SEO – Social – CRO – UX / UI – Data Science – marketing automation

MARIKE PYNAERT

Art Director

 • 7 years relevant professional experience
 • creative concept – brand identity – content strategy – marketing automation

Uitbreidingstraat 82
2600 Berchem
België

info@dexville.be

+32 3 808 16 38

Square Marie Curie 20
1070 Anderlecht
België

info@dexville.be

+32 2 808 77 15

Herikerbergweg 88,
1101 CM Amsterdam
Nederland

info@dexville.be

+31 20 241 8606