DISCOVER CHOCOLATE SQUARE

Scroll down

Chocolate Square

Chocolate Square werd gecreëerd door Meynendonckx, een van de grootste B2B- chocolade producenten van het land. Met Chocolate Square lanceren ze een B2C-merk dat originele pralines, gemaakt door bekende chocolatiers, verkoopt in 2 winkels met verbruiksruimtes. En binnenkort online.

Chocolate Square Case

Challenge

Meynendonckx contacteerde ons voor de creatie van een website die past binnen de originele huisstijl van Chocolate Square. In de website zit natuurlijk ook een webshop. Die wordt binnenkort (nog éven geduld) gelanceerd zodat je de heerlijke pralines ook online kan bestellen.

Chocolate Square Case

Finger-licking beeldmateriaal en design

Wij namen de grafische vormgeving van de website voor onze rekening. Voor de foto’s werkten we samen met een professionele fotograaf. Die bracht de unieke manier van werken van Chocolate Square prachtig in beeld, maar de echte heroes van de website zijn natuurlijk de pralines zelf. 

Ook de paginastructuur legt alle focus op de kleine kunstwerkjes. Elke praline heeft een eigen dedicated pagina waar je als bezoeker elk ingrediënt en elk detail ontdekt. 

Chocolate Square Case

Eerst de website, dan de webshop

Het ontwikkelen van de website verloopt in 2 stappen: eerst zorgden we ervoor dat de website zelf live was voor de feestelijke opening van de winkels. Op termijn activeren we ook de e-commerce elementen. Zo kan je binnenkort bestellingen plaatsen per praline, per pakket of per thema.  

Muskle - Website Mockup

Resultaat

Een website om duimen en vingers bij af te likken. Een webshop waar je al je favoriete pralines kan bestellen en 2 fysieke locaties waar je samen met een koffie kan genieten van al de unieke smaken.

ORIGINS COLLECTION

40 pralines waar vakmanschap en een passie voor de ambacht van de cacaoteelt in naar boven komen

CLASSICS COLLECTION

40 traditionele recepten met een unieke, originele vormgeving. Eigenwijze, eigentijdse klassiekers.

CHOCOLATE SQUARES COLLECTION

45 unieke, rijkelijk belegde chocoladen tabletten in de vorm van het logo

Uitbreidingstraat 82
2600 Berchem
België

info@dexville.be

+32 3 808 16 38

Square Marie Curie 20
1070 Anderlecht
België

info@dexville.be

+32 2 808 77 15

Herikerbergweg 88,
1101 CM Amsterdam
Nederland

info@dexville.be

+31 20 241 8606