Online activation

De digitale evolutie stopt nooit. Wat gisteren nog ondenkbaar leek, is vandaag vanzelfsprekend. Wij volgen die sneltrein elke dag op de voet. Onze sterkte? Jouw bedrijf helpen groeien met relevante en innovatieve digitale oplossingen.

Antwerpen

Website development

Een website is vandaag de dag meer dan een digitaal uithangbord. Wij bouwen je website als het zwaartepunt van je digitale ecosysteem. Zodat iedereen die op je advertenties klikt, informatie zoekt, je klantendienst wil contacteren of interesse heeft in je content vindt wat hij zoekt en een naadloze ervaring beleeft.

Social campaigns

Nergens krijg je de kans je doelgroep zo precies te bereiken als op Facebook, Twitter, LinkedIn of Instagram. Laat het aan ons over om je advertenties en targeting op sociale media zo op punt te zetten dat je consument meteen tot actie overgaat.

Analytics

Relevante parameters bepalen, KPI’s en targets bepalen en de belangrijkste elementen van je marketingstrategie A/B-testen. Zo zorgen we voor een haarfijn zicht op je resultaten en kan je blijven optimaliseren om je ROI alsmaar groter te maken.

SEO / SEA

Wie grijpt niet naar Google om iets op te zoeken? Adverteren in zoekmachines (SEA) en je website beter vindbaar maken voor zoekmachines (SEO) zijn onmisbare elementen in bijna al onze mediastrategieën. De reden? Ze bieden consumenten een antwoord op een precieze zoekopdracht en leveren jou dus kwalitatieve leads op.

Email marketing / Marketing automation

GDPR heeft het domein van e-mail marketing grondig door elkaar geschud. Maar als je de spelregels volgt en aandacht besteedt aan segmentatie, design en copywriting is (automatische) e-mailmarketing nog steeds een zeer sterk medium. Relevante, mooie en goed geschreven mails worden geopend, gelezen en zetten aan tot klikken.

En op onze blog.

Google I/O 2022

DexVille volgde voor u Google I/O 2022

Lees artikel
Pinterest

Hoe gebruik je Pinterest als verkoop machine voor je bedrijf?

Lees artikel
Online Reviews

Haal meer resultaat uit jouw online reviews

Lees artikel
Menu

Uitbreidingstraat 82
2600 Berchem
België

info@dexville.be

+32 3 808 16 38

Square Marie Curie 20
1070 Anderlecht
België

info@dexville.be

+32 2 808 77 15

Herikerbergweg 88,
1101 CM Amsterdam
Nederland

info@dexville.be

+31 20 241 8606