Online activation

Uw online aanwezigheid versterken? Zoekmachine optimalisatie (SEO) uitrollen, werken via sociale media of adverteren via Google Ads (SEA). Het valt allemaal onder de noemer online activation waarbij we de verschillende kanalen perfect op elkaar afstemmen om uw online marketing te versterken. 

Search Engine Marketing (SEM) heeft de laatste jaren een lange weg afgelegd. De materie is ondertussen dermate geprofessionaliseerd dat het voor u als ondernemer niet altijd duidelijk meer is waarop u moet inzetten. De digitale experten van Dexville helpen u hierbij.  

Website development

Een website is vandaag de dag meer dan een digitaal uithangbord. Wij bouwen je website als het zwaartepunt van je digitale ecosysteem. Zodat iedereen die op je advertenties klikt, informatie zoekt, je klantendienst wil contacteren of interesse heeft in je content vindt wat hij zoekt en een naadloze ervaring beleeft.

Meer info

Social campaigns

Nergens krijg je de kans je doelgroep zo precies te bereiken als op Facebook, Twitter, LinkedIn of Instagram. Laat het aan ons over om je advertenties en targeting op sociale media zo op punt te zetten dat je consument meteen tot actie overgaat.

Meer info

Analytics

Relevante parameters bepalen, KPI’s en targets bepalen en de belangrijkste elementen van je marketingstrategie A/B-testen. Zo zorgen we voor een haarfijn zicht op je resultaten en kan je blijven optimaliseren om je ROI alsmaar groter te maken.

Meer info

SEO / SEA

Wie grijpt niet naar Google om iets op te zoeken? Adverteren in zoekmachines (SEA) en je website beter vindbaar maken voor zoekmachines (SEO) zijn onmisbare elementen in bijna al onze mediastrategieën. De reden? Ze bieden consumenten een antwoord op een precieze zoekopdracht en leveren jou dus kwalitatieve leads op.

Email marketing / Marketing automation

GDPR heeft het domein van e-mail marketing grondig door elkaar geschud. Maar als je de spelregels volgt en aandacht besteedt aan segmentatie, design en copywriting is (automatische) e-mailmarketing nog steeds een zeer sterk medium. Relevante, mooie en goed geschreven mails worden geopend, gelezen en zetten aan tot klikken.

Meer info

Online activation op maat 

Het is verleidelijk om overal op in te zetten maar stel u eerst de vraag of uw bedrijf, product of service wel geschikt is voor een bepaald digitaal medium. In een eerste fase zitten we met u rond de tafel om inzicht te krijgen in uw doelgroep en uw specifieke wensen en doelen. Op basis daarvan dokteren we een digitale strategie op maat uit, volgens uw vooropgesteld budget. Deze bevat een gedetailleerd stappenplan met planning, digitale kanalen en budgetten per kanaal. Vervolgens gaan onze respectievelijke experten hiermee aan de slag. Zij stellen alles op volgens de regels van de kunst en de richtlijnen van de branche.  

Opvolging, rapportage en evaluatie 

We houden doorheen het hele project op de hoogte van de evaluatie en de stand van zaken van uw project. Zo kunnen we snel bijsturen waar nodig en kunnen we nieuwe opportuniteiten optimaal benutten. Zo kunnen we budgetten over verschillende kanalen verschuiven om uw rendement te maximaliseren. Op die manier kunnen we uw investering optimaal laten renderen om de afgesproken doelstellingen te behalen. 

Benieuwd hoe wij een bijdrage kunnen leveren aan uw online aanwezigheid? Neem snel en vrijblijvend contact op met Dexville en we geven u graag meer uitleg en toelichting over onze unieke werkwijze en wat dit kan betekenen voor uw onderming. 

En op onze blog.

Content Marketing

Efficiënt content creëren voor al jouw digitale kanalen

Lees artikel
Ecommerce

Waarom dit het beste moment is om te investeren in uw e-commerce

Lees artikel
afsprakenmodule

Een afspraak boeken via je website, da’s pas tijdwinst

Lees artikel

Uitbreidingstraat 82
2600 Berchem
België

info@dexville.be

+32 3 808 16 38

Square Marie Curie 50
1070 Anderlecht
België

info@dexville.be

+32 2 808 77 15

Herikerbergweg 88,
1101 CM Amsterdam
Nederland

info@dexville.be

+31 20 241 8606