​OVERNAME VISIYOU

FCR Media, moederbedrijf van DexVille, heeft VisiYou overgenomen. VisiYou, gespecialiseerd in online marketing voor KMO’s, wil die makkelijker toegang geven tot de recentste technologieën.
OVERNAME VISIYOU

Hilde Wuyts

Director
FCR Media, moederbedrijf van DexVille, heeft VisiYou overgenomen.

VisiYou, gespecialiseerd in online marketing voor KMO’s, wil die makkelijker toegang geven tot de recentste technologieën. “VisiYou beschikt over een productaanbod dat complementair is aan het onze. Bovendien hebben ze een goede positionering in Brussel en Wallonië, waardoor we ook in die regio’s ons marktaandeel zullen verhogen. Onze recente data tonen aan dat KMO’s’s daar extra ondersteuning kunnen gebruiken.”, geeft Birgit Peeters, Managing Director FCR Media Belgium mee.

“We verheugen ons op de integratie in FCR Media die zowel voor onze klanten als voor onze medewerkers voordelen zal opleveren. Deel uitmaken van een internationale groep creëert interessante opportuniteiten voor onze medewerkers en onze klanten kunnen bovendien genieten van de gebundelde expertise van de twee bedrijven.”, aldus de twee oprichters Nicolas Van Lierde en Arthur Aoust.