DIGITAL DISTRICT
Your digital playground

Clicks, likes, vlogs, hashtags, influencers… De digitale wereld staat nooit stil. Nog niet helemaal mee? Dan ben je in het digital district op de juiste plek! We brengen je graag up-to-speed met de laatste digitale trends.

Of het nu gaat om websites, e-mailmarketing, social media of advertising, onze digitale experten helpen u graag om uw bedrijf ook online herkenbaar en vooral vindbaar te maken. Met andere woorden, de beste digitale oplossingen voor uw bedrijf. Niets is onmogelijk!

DIGITAL DISTRICT
Your digital playground

Het digital district is de plek om je online op te laden. Waar wij al onze expertise gebruiken om jou de juiste ondersteuning aan te bieden.

Zin in een snelle hap om er direct weer tegenaan te kunnen? Of liever een uitgebreide maaltijd om optimaal te genieten? Hoe jij de behoeften voor je onderneming invult kies je zelf.

Alles is mogelijk. Zo zien wij het ook hier.

Websites bouwen zit in ons DNA. En niet enkel dat. Van webdesign, tot e-commerces en lead pages creëren. Zeg ons waar je moet zijn, en wij leiden je er blindelings naartoe.

Cijfers. Bijna iedereen verafschuwt ze. Maar toch broodnodig. Wij doen er ons voordeel mee. Wij creëren niet enkel jouw campagnes, wij volgen ze ook op. Grondige data-analyses via Google Analytics, Tag Manager en KPI (key performance index) Dashboards. Zo kunnen wij zien waar jouw focus moet liggen.

Ken je die gigantische billboards in de grote steden? Online kan dat ook, maar net iets anders. Via displays op grote sites als bijvoorbeeld HLN, affiliate marketing en je eigen plek op goudengids.be kunnen wij voor die extra boost in branding zorgen. Maar gigantische billboards laten we ook niet links liggen, als het even kan.

Facebook? We like. LinkedIn? Let’s link you up. Instagram en Twitter? #great. Social media zijn hot. Tegenwoordig draait het allemaal rond het delen. Het is de ideale manier voor sterke targeting, goede storytelling en een groot bereik.

SEO? SEA? SEwadde? Geen nood als je deze termen niet kent. Wij kennen ze gelukkig wél. Heel goed zelfs. Hoe ben jij te vinden online? Wat als iemand jouw bedrijfsnaam of dienst in Google typt? Waar komen ze dan terecht? Hoe verbeter je jouw positie? Dat zijn zaken waar wij veel van afweten. Hoe je zowel op organische wijze als via advertenties kan groeien. Score! Nee echt, Google gebruikt quality scores om advertenties te beoordelen.

Als wij bijvoorbeeld het woord DexVille veel vermelden op onze site, is dat goed voor onze score. DexVille, DexVille, DexVille, DexVille,…!

Tegenwoordig krijgen we mails van alles en iedereen. Van reisbevestigingen, tot facturen tot uitnodigende spammails van Nigeriaanse prinsen. Door het overaanbod wordt het steeds moeilijker om mensen te overtuigen via e-mail.

Toch hebben e-mails zeker nog hun nut, als je maar weet hoe. Met de juiste strategieën en tools, GDPR-conform, kan je e-mail marketing en marketing automation helemaal naar jouw hand zetten. En weet je waar je die strategieën en tools vindt? (Tip: het begint met Dex en eindigt op Ville)