CREATIVE DISTRICT
We build and create. But not in Lego.

Een goede herkenbaarheid van uw bedrijf hangt sterk af van haar eigenheid. En hoe beter uw organisatie naar buiten laten komen dan met een sterk en doordacht concept?

Onze creatieven staan te popelen om met uw merk aan de slag te gaan. Zin in een rebranding, een grote campagne, een sterk design of gewoon eens iets anders? In ons creative district ben je aan het juiste adres!

CREATIVE DISTRICT
We build and create. But not in Lego.

Niet iedereen is visueel of grafisch aangelegd. Of heeft een vlotte (en foutloze) pen. Dat verwachten we ook niet van iedereen. Ieder van ons heeft zijn eigen kwaliteiten. Daarom hebben wij mensen in dienst die wél die kwaliteiten bezitten. En er dan ook hun beroep van hebben gemaakt. In onze Ville is er ruimte genoeg voor een goed doordacht concept en creativiteit. Een scorende campagne, een grafische parel, copy die perfect verwoordt wat moet.

En weet je wat één van de belangrijkste redenen is waarom sommige mensen graag in een stad wonen? Je vindt er alles. Bij DexVille is het net zo. Wij vormen het allemaal vanuit de juiste strategie. Campagne, content, websites, design, copywriting. Wij hebben het allemaal in huis. Of beter nog, we hebben het allemaal in DexVille.